N. Kovačević novi direktor Sektora organizacije Zabe

Autor: Poslovni.hr , 12. lipanj 2006. u 06:30

S mjesta direktorice obiteljskog bankarstva H. Škobić otišla je na mjesto direktorice Kontakt centra Zaba 24, koji je do tada vodio N. Kovačević

Osim odlaska člana Uprave u Zagrebačkoj banci bilo je i promjerna na nižim rukovodećim razinama. Neven Kovačević, dosadašnji direktor Kontakt centra ZABA 24, promoviran je na funkciju direktora Sektora organizacije Zagrebačke banke.
Karijeru je nakon diplome na zagrebačkom Fakultetu elektronike i računarstva započeo u Zagrebačkoj banci 1995. godine gdje je nakon Eduke, poslovne škole Zagrebačke banke za pripravnike, radio na razvoju kartičnih proizvoda i kanala distribucije kao direktor Sektora razvoja kanala distribucije.

Nakon toga, kao direktor programa u Sektoru upravljanja poslovnim promjenama sudjeluje u organizacijskim promjenama banke, uspostavljanju novih tehnoloških platformi te standarada u poslovanju banke. Kao direktor Sektora organizacije, osnovanog početkom ove godine, odgovoran je za uvođenje poslovnih promjena te unapređenje procesa i organizacije Banke uz osiguravanje ciljane funkcionalnosti i troškovne efikasnosti svih poslovnih procesa i kanala isporuke Banke klijentima. Nova direktorica Podružnice ZABA 24, Kontakt centra banke je Helena Škobić, koja je na ovu funkciju došla s mjesta direktorice obiteljskog bankarstva Zagrebačke banke – Središnja Hrvatska. Zagrebačkoj banci se pridružila nakon završenoga Ekonomskog fakulteta 1995. godine, obavljajući funkcije od voditelja poslovnice do direktora Podružnice.
U sklopu Kontakt centra ZABA 24, koji pruža svakodnevnu podršku klijentima i korisnicima direktnih kanala, bit će zadužena za unapređenje postojećih te razvoj novih usluga korisnicima.
(pd)

Nadležnosti Steinbichlera preuzimaju članovi Uprave
Nadzorni odbor Zagrebačke banke razriješio je dužnosti dosadašnjeg člana Uprave Aloisa Steinbichlera na njegov zahtjev zbog odlaska na novi posao izvan Grupe UniCredito. Steinbichler je bio član Uprave Zagrebačke banke od 2003. godine zadužen za upravljanje rizicima, a pridružio se UniCreditu u srpnju 2001. godine gdje je prije prelaska u Zagrebačku banku bio odgovoran za korporativno poslovanje i međunarodne odnose u UCI-jevu sektoru Nova Europa. Prije dolaska u UCI Steinbichler je bio član Uprave Banke Austria/Creditanstalt-International sa sjedištem u Beču. Nadležnosti Steinbichlera preuzet će ostali članovi Uprave Zagrebačke banke koja i dalje ostaje u sastavu: Franjo Luković (predsjednik), Sanja Rendulić, Milivoj Goldštajn, Zvonimir Jurjević, Tea Martinčić i Tomica Pustišek.

Komentirajte prvi

New Report

Close