Marina Tonžetić prva žena partner u Velikoj četvorci

Autor: Poslovni dnevnik , 02. lipanj 2015. u 22:00
Marina Tonžetić

Karijera Marine Tonžetić započela je u tvrtki Arthur Andersen gdje je radila do lipnja 2002. nakon čega se pridružila timu tvrtke Deloitte.

Konzultantsko-revizorska tvrtka Deloitte imenovala je Marinu Tonžetić partnericom, koja je time postala prva žena partner u Hrvatskoj u tzv. Velikoj četvorci.

Karijera Marine Tonžetić započela je u tvrtki Arthur Andersen gdje je radila do lipnja 2002. nakon čega se pridružila timu tvrtke Deloitte. Posjeduje iscrpno znanje poznavanja problematike revizije financijskih izvještaja sastavljenih sukladno Međunarodnim standardima financijskog izvještavanja (MSFI), Hrvatskim standardima financijskog izvještavanja (HSFI), revizijama spajanja i pripajanja, poslovima dubinskih uvida i poslovnog savjetovanja.

Posebno je specijalizirana za kompleksne poslove konsolidacije financijskih izvještaja, te posjeduje nekoliko međunarodnih i domaćih stručnih certifikata.  Kao partnerica vodit će multidisciplinarne i prekogranične timove koji pružaju usluge klijentima na tržištu RH i regije, te biti odgovorna prema klijentima tvrtke za rješavanje njihovih poslovnih izazova.

Komentirajte prvi

New Report

Close