Zbog obilne kiše poplavljene dvije kuće

Autor: Poslovni.hr/Hina , 31. ožujak 2013. u 12:18
Ilustracija (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL)

Obilna kiša koja u Zagrebu i okolici mjestimice pada od petka izazvala je na nekoliko mjesta poplavu prometnica i nekoliko kuća, kao i rušenje stabala i pucanje potpornih zidova.

Obilna kiša koja u Zagrebu i okolici mjestimice pada od petka izazvala je na nekoliko mjesta poplavu prometnica i nekoliko kuća, kao i rušenje stabala i pucanje potpornih zidova, izvijestila je jutros policija.

U Poljani Čičkoj kod Velike Gorice izlila se rijeka Odra po cesti u dužini od 50 metara i poplavila dvije kuće. U tijeku je osnivanje stožera za obranu. U ulici Štefanovec u Maksimiru kod kućnog broja 24 poplavljena je cesta u dužini od oko 150 metara. Zbog velike količine vode na kolniku ta je cesta jutros od 9,10 sat zatvorena za promet koji se odvija obilazno. Na Šestinskom dolu jutros oko 7 sati palo je stablo i oštetilo pet vozila. Budući da prijeti opasnost od pada stabla i na obiteljsku kuću ba mjesto događaja upućeni su vatrogasci.

Nešto prije 9 sati u Tomićevoj ulici popucao je popucao potporni zid dužine 2,5 metara. Srećom, ne prijeti opasnost stanarima, jer postoji još jedan zastitni zid.

Komentirajte prvi

New Report

Close