Zakasnili ste na posao? Dobit ćete ispričnicu od ZET-a

Autor: Marija Crnjak , 15. svibanj 2013. u 12:05
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Danas su u Zagrebu bila dva žešća zastoja zbog kvara jednog i iskakanja drugog tramvaja iz tračnica. Do sad je u ZET po ispričnice došlo desetak građana.

Ako vam šef ne vjeruje da ste danas na posao zakasnili jer ste čekali tramvaj više od sat vremena, možete se obratiti ZET-u da vam napiše ispričnicu, odnosno "potvrdu o neredovitosti". Mnogi građani ne znaju da ZET ispričnice izdaje od kad postoji tvrtka, a od Nikole Tomljenovića iz Odnosa s javnošću doznali smo i pod kojim uvijetima se može dobiti spasonosni papir.

"Potvrda o neredovitosti prometa može se dobiti u ZET-ovom uredu za odnose s javnošću u Ozaljskoj ulici svakog dana od 7,30 do 15,30 sati, a zastojem u prometu smatra se svako stajanje tramvaja iznad 15 minuta, uzrokovano bilo kakvim poteškoćama u prometu, prometnim nezgodama, gužvama u prometu. Također, ispričnicu mogu dobiti samo oni koji su imali uredno kupljenu kartu", kaže Tomljenović kojem je danas u uredu po ispričnicu već došlo desetak građana, jer su ujutro zabilježena dva veća zastoja tramvaja, zbog kvara tramvaja broj 5 na Vukovarskoj, te iskakanja tramvaja broj 7 iz tračnica u Zapruđu.

Po ispričnice u jednakom broju dolaze učenici i studenti kao i zaposlenici koji moraju opravdati kašnjeje poslodavcu, kažu u ZET-u.

Komentirajte prvi

New Report

Close