‘Zadaća je osigurati mladima da mogu i žele raditi u Hrvatskoj’

Autor: Agencija VLM , 24. listopad 2012. u 13:38
Vesna Pusić (PXL)

Kampanja Mladih HNS-a bit će prilika da se naši stavovi približe građanima, HNS-ovim biračima i simpatizerima.

"Kampanja Mladih HNS-a bit će prilika da se naši stavovi približe građanima, HNS-ovim biračima i simpatizerima. Neki od tih stavova su tabui u našem društvu, no mi se ne suzdržavamo progovoriti o njima. Cilj, ali i dužnost liberalne opcije je da bude korak ispred ostalih i trudimo se to postići", rekao je na današnjoj konferenciji za medije u Središnjem uredu HNS-a predsjednik Mladih HNS-a Zvonimir Klobučar i time najavio početak devete zaredom kampanje Mladih.

O važnosti uključivanja mladih u politiku govorila je potpredsjednica HNS-a i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, poručivši kako s velikim zadovoljstvom i ponosom podupire početak kampanje i angažman Mladih HNS-a jer bez takvog angažmana, rekla je, nema ni napretka. Istaknula je kako svaka generacija u Hrvatskoj mora na sebe preuzeti odgovornost da se bavi javnim poslovima.

Osrvnula se na različita istraživanja koja pokazuju da veliki broj mladih želi otići raditi u zemlje Europske unije. "Naša je zadaća da umjesto toga Europsku uniju dovedemo ovdje i da mladi ljudi mogu i žele raditi ovdje", poručila je Pusić.

Komentirajte prvi

New Report

Close