Vipnet istražuje kod bivšeg šefa HT-a

Autor: Bernard Ivezić , 21. ožujak 2016. u 11:06
Foto: Žarko Bašić / Pixsell

“Usto što nam Vipnet daje internetsku vezu, HUB385 postaje mjesto odakle će moći crpiti inovacije, nove suradnje i raditi testiranja svojih novih proizvoda”, kaže Mudrinić.

Vipnet će do kraja travnja u coworking prostoru HUB385, čiji je osnivač bivši čelnik HT-a Ivica Mudrinić, početi testirati svoje proizvode prije nego što ih predstavi na tržištu. Mudrinić je na predstavljanju suradnje s Vipnetom u petak istaknuo da je zadovoljan jer je suradnja višestruka.

"Usto što nam Vipnet  daje internetsku vezu, HUB385 postaje mjesto odakle će moći crpiti inovacije, nove suradnje i raditi testiranja svojih novih proizvoda", kaže Mudrinić. Lordan Kondić, direktor marketinga Vipneta, oduševljen dogovorom, kaže da bi najradije cijeli R&D Vipneta preselio u HUB385. "To, na žalost, ne možemo napraviti, ali možemo otvoriti niz kanala suradnje i upravo to ćemo napraviti", kaže Kondić. Prvi zajednički projekt bit će natjecanje za najbolje male poduzetnike "Lokalni heroji".

Nakon toga Vipnet rad u HUB385 planira uvrstiti u svoj alumni program. Kondić kaže da su već u Mudrinićevu coworking prostoru otvorili Vip Lab. "Zasad su tu samo najnoviji modeli tableta i pametnih mobitela kako bi stanari mogli na njima testirati svoje aplikacije, ali uskoro ćemo ovdje imati i drugu tehniku kako bi se ovdje mogli razvijati i testirati proizvodi i usluge koji traže pristup i pozadinskim sustava Vipneta", kaže Kondić, koji se ne boji da će telekom konkurencija doznati koje proizvode ondje beta testiraju. "Tu nećemo testirati tarife, ali hoćemo prizvode koji traže dug razvoj. Ako konkurencija i dozna za njih, imamo nekoliko mjeseci, ne može dovoljno brzo reagirati", kaže Kondić. 

Komentirajte prvi

New Report

Close