Kad više nije znao što bi s viškovima svojih butternut tikvica poljoprivrednik Tihomir Sotinac iz Otoka pokraj Vinkovaca odlučio je od njih napraviti brašno. U samo nekoliko mjeseci rasprodao je sve što je proizveo. Ove godine planira posaditi dvostruko više tikvica. Umjesto na policama trgovina, sve će tikvice završiti u brašnu. Bezglutenska brašna, kakvo je i butternut brašno, na tržištu su tražena i cijenjena roba.
Pune ruke posla na obiteljskom gospodarstvu Tihomira Sotinca iz Otoka. Od ekološke butternut tikve Tihomir proizvodi – brašno.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu