Uhićen je odbjegli bankar koji je iz poslovnice vrličke OTP banke pobjegao s više od 11 milijuna kuna

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kako Jutarnji list doznaje, uhićen je Srđan Djaković (59), odbjegli bankar koji je osumnjičen da je iz poslovnice vrličke OTP banke nestao s više od 11 milijuna kuna.

Policija je u srijedu, piše Jutarnji list, preko signala mobitela locirala u blizini Sarajeva. U međuvremenu je Djaković ugasio mobitel, a policija sumnja da mu je u ovoj akciji krađe novca i bježanja pomogla najmanje jedna osoba.

Podsjetimo, kada su zaposlenici vidjeli da u prošlog ponedjeljka Srđan D., koji jedini ima ključ sefa, nije došao na posao, zvali su u Sinj. U Vrliku je nakon njihova poziva došao voditelj sinjske poslovnice OTP banke koji ima rezervni ključ i on je tim ključem otključao sef u kojem ih je sve dočekalo veliko iznenađenje i mali milijun upitnika.

Po Vrlici kruži priča da je Srđan D. tog petka, 8. studenog, prije nego što je s 11 milijuna i 228 tisuća kuna krenuo u bijeg preko granice, vratio staru štednju dvjema ženama s tog područja.

Komentari (3)
 • furia
  furia 14:42 19.11.2019.

  To su naši novinari natrpali gluposti, nije ni bio preko granice…
  Velika većina slučajeva koji se nađu u crnoj kronici su “začinjeni” sa strane novinara, često čak i izmišljaju samo da to izgleda čim bolje.

 • zesko
  zesko 12:11 19.11.2019.

  VoraX


  Čovjek se sam predao na policiji u Splitu. Kako je prošao granicu??

  s migrantima je najlakše
 • VoraX
  VoraX 11:49 19.11.2019.

  Čovjek se sam predao na policiji u Splitu. Kako je prošao granicu??

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve