Zagreb je u prometnoj blokadi do popodnevnih sati: Ovo su alternativni pravci

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zagrebačka policija građanima je preporučila alternativne pravce kretanja.

U nedjelju, 14. listopada, se održava 27. Zagrebački maraton pa će za automobilski i tramvajski promet biti zatvorene prometnice od Ilice na raskrižju sa Selskom preko Trga bana Jelačića do Dubrave, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija koja je građanima preporučila alternativne pravce kretanja.

Promet će biti zatvoren u nedjelju, od 9 do 15,30 sati na cestama: Ilica, od Selske do Trga bana Jelačića - Trg bana Jelačića - Jurišićeva ulica - Trg hrvatskih velikana - Draškovićeva, od Đorđićeve do Vlaške -Vlaška ulica - Maksimirska - Ulica Dubrava, od Avenije Gojka Šuška do Ulice Poljanice II. - Europski trg, izvijestila je zagrebačka policija.

Na cijeloj trasi utrke bit će obustavljen tramvajski promet, a autobusni i tramvajski promet odvijat će se prema posebnom rasporedu ZET-a.

Preporuča se korištenje alternativnog pravca sa sjeverne strane trase kretanja maratonaca, a koji povezuje istočni i zapadni dio grada: Selska - Sveti Duh- Bijenik - Lukšić - Šestinska cesta - Mlinovi - Gračanska - Markuševečka - Vida Ročića - Miroševečka - Slanovečka - Sunekova -Dankovečka - M. Lovraka - V. Žgeneca - Trnovčica - Dubec.

Komentari (1)
  • kuki21
    kuki21 12:44 14.10.2018.

    Pa to nema nigdje… Ili nemaju mozga ili su krajnje zlocesti-vjerojatno oboje-tako blokirati grad svake godine… To je 10 km bez mogućnosti prijelaza sjever jug.. 200 000 ljudi odsjeceno… Umjesto da je ruta gdje ima denivelacija pa da grad moze funkcionirati… užas…

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!