“U Hrvatskoj je izvanredno stanje”

Autor: Poslovni.hr , 10. studeni 2017. u 12:55
Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Treba još jednom razmotriti prijedlog proračuna za iduću godinu kako bi se spriječilo demografsko odumiranje, sigurno će se naći novca.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je sudjelovala na svečanoj sjednici Skupštine Vukovarsko-srijemske županije koja slavi svoj dan. Kako piše N1, predsjednica je nastavila s kritiziranjem HDZ-ove Vlade te je istaknula kako se nedovoljno radi na zaustavljanju iseljavanja iz Hrvatske.

– Hrvatska je ugrožena iseljavanjem i izumiranjem. Hrvatska izlazi iz same sebe. Najveći negativni saldo imaju Vukovarsko-srijemska i Osječko-baranjska županija. Demografsko je pitanje pitanje svih pitanja.U Hrvatskoj je izvanredno stanje.Traže se izvanredne mjere! Treba još jednom razmotriti prijedlog proračuna za iduću godinu kako bi se spriječilo demografsko odumiranje, sigurno će se naći novca. Parcijalne mjere nisu dovoljne. Moramo biti svjestni da gospodarski oporavak nije dostatan bez mladog stanovništva. Moramo shvatiti da svoje potencijale možemo bolje iskoristiti, istaknula je između ostalog hrvatska predsjednica.

Komentari (15)
Pogledajte sve


Ostali su tako i onako u HDZ-u i HNS-u.

***otkrij nam do kraja, jesi u hdz-u ili hns-u? 🙂
[/quote]
Javila nam se demižonka ravno iz stožera Pametnog. :))

Sud oko mene su disale rože
i bil je rascveteni maj.

A ja nis ni jemput pogledal za sobom,
Od tuge nis mogel pozdraviti kraj,
Samo sem bregima dragim obečal
Da vrnul se bum nazaj.

-“sigurno ce se naci novca”. Kojeg novca? Kakvog novca! Pazi ti terminologije. Potencijali, demografsko izumiranje… Evo, najezio sam se. Da li je ova gospodja uopce normalna. Ovo je retoricki postavljeno. Ova drzava je prekrasna i prebogata.preruzne su i presiromasne nakaze koje ju vode, ali, sami su se birali pa tu ne mozemo nista.


Ostali su tako i onako u HDZ-u i HNS-u.

***otkrij nam do kraja, jesi u hdz-u ili hns-u? 🙂
[/quote]

Ne. Ja sam od onih Hrvata g.lupana koji nisu ni u jednoj stranci , niti misle biti.

A još malo neću biti ni stanovnik Hrvatske.

Da li sam zbog toga sretan? Nisam.

Na kraju krajeva tko želi biti u zemlji u kojoj je proglašeno izvanredno stanje?

New Report

Close