Tvrtka Rimac Automobili traži 14 novih zaposlenika

Autor: Poslovni.hr , 13. travanj 2016. u 10:59
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj objavio je oglase za popunjavanje 14 radnih mjesta.

Rimac Automobili objavili su oglas za popunu 14 radnih mjesta, a traže različite profile zaposlenika. Uvjete koje kandidati trebaju ispunjavati možete pronaći OVDJE.
Inače, Rimac Automobili jedan su o najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, za što su i nagrađeni 2014. godine.

Podsjetimo, u posljednje dvije godine Rimac Automobili narasli su s 20 na više od 150 zaposlenih, a plan im je ove godine udvostručiti broj zaposlenih.

>> Evo koliko dugo poslodavci pregledavaju životopise i što im najviše smeta

Komentari (3)
Pogledajte sve

traže čistačicu sa znanjem exela. ma dajte molim vas. sad sam uvjeren da je ovdje nešto sumnjivo. čistačica čisti, ne trebaju joj komunikacijske vještine…sumnjivo mi je to sve.

” RAZOČARANI PODUZETNIK
Mate Rimac u nevjerici reagirao na kritike:
Ovo je jadno na toliko razina
U zemlji koja se bori sa nezaposlenima i odljevom ljudi, pljuje se po oglasima za radno mjesto, napisao je razočarani poduzetnik.

U zemlji koja se bori sa nezaposlenima i odljevom ljudi, se pljuje po oglasima za radno mjesto – po firmi koja u ovom trenutku ima 15 otvorenih natječaja i planira zaposliti preko 100 ljudi u ovoj godini – i to većinom za visokokvalificirana radna mjesta.

“Mi smo firma u kojoj se napreduje i ne podcjenjujemo nikoga – što ova ‘gospoda’ očito radi (iz anonimnosti i tko zna kojih razloga).
Zašto nebi čistačica koristila računalo?
Zašto nebi vremenom napredovala?
Zar je biti čistačica sramota?”

http://direktno.hr/en/2014/direkt/44819/Mate-Rimac-u-nevjerici-reagirao-na-kritike-Ovo-je-jadno-na-toliko-razina.htm [direktno.hr]

Bravo, Rimac! Svaka cast!

New Report

Close