’’Trudimo se osigurati svakom sugrađaninu jednake uvjete za život!’’

Autor: Poslovni.hr , 19. kolovoz 2015. u 14:09
Marijan SusenjPIXSELL

Postavljanjem javne rasvjete Okrug Slavetićki poprimio je sasvim nov izgled, a ujedno će se i povećati sigurnost kretanja mještana tijekom večernjih sat

Suradnjom HEP ods d.o.o. – Elektra Karlovac, Općine Krašić i Grada Jastrebarskog u Okrugu Slavetićkom u pogon je ’’puštena’’ ulična rasvjeta na zadovoljstvo svim mještana i vikendaša istoimenog naselja.

27 rasvjetnih tijela ulične rasvjete od ovih dana krase naselje Okrug Slavetićki. Iako je u tom mjestu bilo podosta problema upravo iz razloga što prometnica prema katastru dijeli to naselje na jaskanski i krašićki dio, zajednička suradnja Gradonačelnika grada Jastrebarskog, Zvonimira Novosela, i načelnika Općine Krašić, Josipa Petkovića Fajnika, urodila je plodom, te su tako od danas stanovnici ovog naselja bogatiji za uličnu rasvjetu.

„Trudimo se osigurati svakom našem sugrađaninu jednake uvjete za život, a u čemu malo po malo i uspijevamo. Rasvjeta će zasigurno utjecati na standard života u ovom mjestu, a i povećati sigurnost sugrađana, što nam je upravo bio i cilj.’’, rekao je zamjenik gradonačelnika Grada Jastrebarskog, Stipe Bučar, koji je rasvjetu ’’pustio’’ u rad. 

Uz projekt izgradnje javne rasvjete, izgrađena je i nova trafo stanica Miranjec i rekonstruirana niskonaponska mreža za cijelo ovo područje. Tako je na ovom području postavljeno više od 70 stupova, što betonskih, što drvenih, a ukupna investicija vrijedna je oko 350 tisuća kuna. 

Postavljanjem javne rasvjete Okrug Slavetićki poprimio je sasvim nov izgled, a ujedno će se i povećati sigurnost kretanja mještana tijekom večernjih sati: ’’Jedva čekam da se večeras prošetam Okrugom. Puno hvala svima koji su zaslužni, jer rasvjeta nam zaista puno znači!’’, rekao je Petar Romanović,  stanovnik Okruga. 

Komentirajte prvi

New Report

Close