Traže se 23 direktora i voditelja za plaću od 15.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 21. kolovoz 2015. u 15:12
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Prijave za plaću od oko 15 tisuća kuna primaju se do 5. rujna.

Kako bi 'povećali kvalitetu svojih usluga, racionalizirali poslovanje i postigli druge ciljeve iz zacrtanih poslovnih planova', Zagrebački holding raspisao je natječaj za 23 voditelja podružnica i direktora za ustanove i trgovačka društva koja se nalaze pod njegovim okriljem.

Prijave za plaću od oko 15 tisuća kuna primaju se do 5. rujna. Isti takav natječaj bio je raspisan i prije dvije godine kada je pristiglo čak 2800 prijava.

Očekuje se da će na natječaju svoje funkcije potvrditi dio aktualnih voditelja i direktora dok će dio njih biti maknut. Nagađa se da će nakon dvije godine fotelje izgubiti čelnice Čistoće i Zagrebačkog velesajma, Gordana Krajina i Marina Pavković.

Moguće je da ista sudbina zadesi i Predraga Alebića iz Vladimira Nazora, ali i još neke. Već ranije Bandić je smijenio direktora Zagrebačkih cesta Alena Gospočića.

Prema natječaju, voditelji i direktori mogu biti VSS ili VŠS, moraju imati tri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima, trebaju poznavati jedan strani jezik te ne smiju biti kažnjavani.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Zašto uvjet nije 30 godina iskustva?

Za te pare se ne bi diza u 7 ujutro taman da znam da cu u 7 i kvarat opet ic lec.

moraju imati tri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima, trebaju poznavati jedan strani jezik te ne smiju biti kažnjavani.
uvjeti su tako strogi da su zapravo idealmni za djecu … zna se koga i kojih.
banditicu jako jako prozirno!

New Report

Close