Todorić: “Imamo nevjerojatne dokaze, ja sam pobjednik”

Autor: Poslovni.hr , 08. rujan 2018. u 09:45
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

Londonski sud upravo te dokaze očekuje kako bi 15. listopada donio odluku o izručenju Todorića Hrvatskoj.

Ivica Todorić tvrdi da ima nove i strašne dokaze u slučaju koji se odnosi na Agrokor, koji bi mu očito omogućili daljnju zaštitu u Londonu, a vezani su, kako se da iščitati, uz premiijera države.

“Mi imamo strašne dokaze, mi imamo nevjerojatne dokaze “, kazao je Ivica Todorić za N1 samo dan nakon što je Visoki sud u Londonu prihvatio zahtjev njegovih odvjetnika za odgodom o odluci o izručenju Hrvatskoj.

Upravo dodatni dokazi ono su što sud očekuje da iznese Todorićeva obrana. 

Londonski sud upravo te dokaze očekuje kako bi 15. listopada donio odluku o izručenju Todorića Hrvatskoj.

U razgovoru za N1, Todorić je na kraju poručio: 'Ja ne mogu izgubiti, ja sam već pobijedio. Ja sam pobjednik, pa svi vidite što je istina.'

Komentari (12)
Pogledajte sve


Ova beskrupulozna,lazljiva,gnjusna,debela mjesina ne odustaje od svojih baljezganja.Strasno,iako ima istine u tome.Todoric je pobjednik!Vuce za nos sve nas,jos od 80-ih..on i njegova "skvadra".Nakrao se picek masni,zivio po vilama,dvorcima,ispijao najskuplja vina dok su njegovi robovi radili za 2800kn!! Dno dna..a oni manje sretni skupljali boce po kontejnerima.U krasno drustvo smo se pretvorili.Srecom,nista nije vjecno,kako oni tako ni njihovo prokleto bogatstvo izgradjeno na patnji,suzama i mukama njihovih robova.Jedno je sigurno,vrijeme ce na kraju izbrisati svaki trag kojeg su ovakvi kvarnjaci,krkani ostavili,jer drugo nisu ni zasluzili,osim da ih prekrije hladna tama,mrak i potpuni zaborav!

Pricas o Plenkovicu i izvanrednoj upravi ?

Pobjednik ćega? Igara gladi ili tko-koga (lo.pov-lo.pova) ……?

New Report

Close