Tireli: Ne bi bilo dobro da je smjena osvetoljubiv čin; Hrelja: Ne želim reći da će sada biti bolje

Autor: Agencija VLM , 11. lipanj 2014. u 15:50
Silvano Hrelja; Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Želim vjerovati da su nova rješenja dobra, ali s obzirom da sam jako dobro surađivao sa ministrom zdravlja Rajkom Ostojićem ne želim reći da će sada sve biti bolje, poručio je Silvano Hrelja

Pravo pa i obveza premijera je da napravi rekonstrukciju. Bolje ikada, nego nikada. Ali ne bi bilo dobro da je to osvetoljubivi čin s obzirom na situaciju od prošle subote i izbacivanja Slavka Linića iz stranke. Smatra to Nansi Tireli, v.d. predsjednica Hrvatskih laburista koju u rekonstrukciji brine što nije došlo niti do jedne smjene koja bi imala utjecaja na gospodarstvo.  

– Bilo bi logično da su promijene nastupile u ministarstvima poljoprivrede, poduzetništva i obrta i regionalnog razvoja s obzirom da je najveći problem ove zemlje velik broj nezaposlenih, dužničko ropstvo građana koji ne mogu plaćati svoje račune i kredite i nepostojanje industrije- kaže Tireli.

Rekonstrukciju Vlade komentirao je i koalicijski partner, predsjednik Hrvatske udruge umirovljenika Silvano Hrelja.

– Ja sam još nakon sjednice Glavnog odbora SDP-a u subotu rekao kako će sada biti teško raditi i u Vladi i u stranci. Želim vjerovati da su nova rješenja dobra, ali s obzirom da sam jako dobro surađivao sa ministrom zdravlja Rajkom Ostojićem ne želim reći da će sada sve biti bolje – poručio je Hrelja.

Komentirajte prvi

New Report

Close