Taxi Cammeo pustio u rad svoj nadograđeni Taxi Navigator

Autor: Suzana Varošanec , 23. rujan 2014. u 15:49
Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Taxi Cammeo, nakon dvogodišnjeg testiranja, danas je pustio u rad svoj nadograđeni Taxi Navigator.

Taxi Cammeo, nakon dvogodišnjeg testiranja, danas je pustio u rad svoj nadograđeni Taxi Navigator. Projekt se temelji na najmodernijim IT tehnologijama i GPRS komunikaciji za opremanje taxi službe, a uz povezanost s Poreznom upravom, u cijelosti je konkurentan i transparentan. Svoju će svjetsku premijeru imati u Amsterdamu na sajmu u studenom ove godine, a u tijeku su pregovori s kupcima izvan Hrvatske. Najavio je to na današnjoj press konferenciji u Zagrebu direktor Cammea Vladimir Minovski. 

Predstavljen je i novi poslovni model Taxi Cammeo franšiza, s kojim ova kompanija uskoro kreće u povećanje broja taksi vozila pod svojim brendom, kako u Hrvatskoj, tako i u regiji gdje računica ukazuje na veliki potencijal taxi tržišta koje se pruža od Slovenije do Albanije.  

“Svoje dosadašnje iskustvo želimo podijeliti s franšiznim partnerima te zajedno s njima postati najveći taxi sustav u regiji”, istaknuo je Minovski. Potencijal regionalnog taxi tržišta čini oko 55.000 taxi vozila, od čega primjerice njih 25.000 je u Srbiji i oko 10.000 u BiH, dok s druge strane u Sloveniji ih je oko 1500, a u Hrvatskoj 2200. Velike razlike po pitanju broja taxi vozila, prate i različite navike građana za korištenjem taksi usluge što ovisi i o drugim faktorima kao što je pristupačna cijena. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Kolilko im još treba do druge predstečajne?

New Report

Close