Sutra 50% popusta na sve željezničke karte prema Zagrebu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 15. srpanj 2018. u 12:05
Foto: Nikola Ćutuk / Pixsell

Vatrene će u ponedjeljak na središnjem zagrebačkom trgu dočekati brojni građani, a predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović odlikovat će ih na Pantovčaku.

Iz Hrvatskih željeznica – Putničkog prijevoza izvijestili su da će u ponedjeljak na dan dočeka hrvatske reprezentacije u Zagrebu, svim putnicima odobriti 50 posto popusta na jednosmjerna i povratna putovanja iz bilo kojeg grada ili mjesta do Zagreba. 

Osim toga, u nedjelju su sve su navijače koji putuju vlakom kako bi gledali finalne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u bilo kojem gradu ili mjestu omogućili kupnju povratne karte u iznosu od 20 kuna za sve relacije u Hrvatskoj.

Kažu kako će hrvatsku reprezentaciju na finalnoj utakmici bodriti i navijači iz Slovenije, koji će u nedjelju doputovati vlakom kako bi utakmicu pratili na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Za njihov dolazak i povratak u sastav međunarodnih vlakova 415 (Ljubljana 8.25 – Zagreb 11.06) i 498 (Zagreb 21.20  – Ljubljana 23.38) uvršteni su dodatni vagoni.

Croatia Airlines najavila je kako će se hrvatska nogometna reprezentacija sa Svjetskog prvenstva u Rusiji vratiti u domovinu zrakoplovom hrvatskoga nacionalnog prijevoznika te da su zrakoplov Airbus 319 posebno brendirali.  Slijetanje zrakoplova iz Moskve u Zračnu luku Franjo Tuđman očekuje se oko 14 sati.

Vatrene će u ponedjeljak na središnjem zagrebačkom trgu dočekati brojni građani, a predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović odlikovat će ih na Pantovčaku.

Premijer Andrej Plenković pozvao je sve navijače i što veći broj ljudi da u ponedjeljak dočekaju i pozdrave hrvatsku nogometnu reprezentaciju te poručio kako "sutra treba pobijediti, ali uspjeh je već sada takav da možemo slaviti". Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je sve ljubitelje nogometa da "Vatrene" dočekaju te glasnim navijanjem pozdrave i na samoj ruti kretanja povorke od Zračne luke dr. Franjo Tuđman do Trga bana Jelačića gdje će biti oko 14,30 sati.

Autobusi s nogometnom reprezentacijom i stručnim stožerom kretat će se trasom Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka ulica – Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara –Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska ulica – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.

Za sve autobuse koji će iz raznih dijelova Hrvatske stizati u Zagreb, osigurana su parkirališna mjesta na površini s istočne strane Zagrebačkog velesajma (pored zgrade Ine), a od 8 sati organiziran je i prijevoz ZET-ovim autobusima koji će navijače prevoziti do Glavnog kolodvora.

"Vatrene" će na Trgu pjesmom dočekati "Zaprešić Boysi", a uz navijačke pjesme predviđena je i izvedba budnice "Moja domovina" uz puštanje u nebo tisuće crveno-bijelih balona.

Doček Hrvatske nogometne reprezentacije organiziraju Grad Zagreb i Udruga "Budi ponosan", a redatelj je Krešo Dolenčić.

Komentirajte prvi

New Report

Close