Sredinom studenog konferencija HospITal days 2012.

Autor: Poslovni.hr , 07. studeni 2012. u 09:22
SXC

HospITal days 2012. organizira softverska tvrtka IN2 koja je sa svojim bolničkim i laboratorijskim sustavima prisutna u većini hrvatskih bolnica.

Konferencija HospITal days 2012. o poslovnim i informatičkim rješenjima za bolnice održat će se 15. i 16.11.2012. u hotelu Well u Tuheljskim Toplicama.

Primarni cilj konferencije je razmjena informacija među stručnjacima koji se suočavaju s operativnim, kadrovskim, informatičkim, financijskim ili drugim poslovnim izazovima u upravljanju bolnicama. Na konferenciji će sudjelovati predstavnici zdravstvene vlasti, uprava bolnica te stručnjaci s područja ICT-a u zdravstvu kako bi prezentirali završene projekte, najavili nove i popričali o izazovima u njihovom provođenju. Ovogodišnja konferencija posvećena je povećanju učinkovitosti bolničkih sustava. HospITal days 2012. organizira softverska tvrtka IN2 koja je sa svojim bolničkim i laboratorijskim sustavima prisutna u većini hrvatskih bolnica. Partner konferencije je Hrvatski telekom.

Na konferenciji se očekuje preko 200 sudionika iz Hrvatske i regije zainteresiranih za problematiku upravljanja bolnicama, kao i za razne eHealth inicijative i nacionalne zdravstvene programe koji se uskoro planiraju provesti.

Sponzori konferencije su Microsoft Hrvatska, Hewlett-Packard,  Recronet,  Medavis, i VamsTec, a medijski pokrovitelji  Tportal.hr, Mreža, Poslovni dnevnik i Rep.hr. Cijena kotizacija je 950 kuna + PDV za prijave do 08.11.2012. odnosno 1600 kuna + PDV za prijave nakon 08.11.2012., a prijavu je moguće izvršiti putem online formulara

Komentirajte prvi

New Report

Close