Sponza novi glavni tajnik IDS-a, Demetlika predsjednik Savjeta

Autor: Poslovni.hr/Hina , 27. veljača 2014. u 08:57
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Saborski zastupnik i rovinjski gradonačelnik Giovanni Sponza novi je glavni tajnik IDS-a, dok je labinski gradonačelnik Tulio Demetlika novi predsjednik Savjeta stranke.

Saborski zastupnik i rovinjski gradonačelnik Giovanni Sponza novi je glavni tajnik IDS-a, dok je labinski gradonačelnik Tulio Demetlika novi predsjednik Savjeta stranke, odlučeno je na jučerašnjoj sjednici IDS-ova Savjeta u Labinu.

Sponza je tako zamijenio dosadašnjeg glavnog tajnika Tedija Chiavalona, koji je tu funkciju obnašao od 2008. godine, dok je Demetlika funkciju predsjednika Savjeta IDS-a preuzeo od ministra turizma Darka Lorencina, koji je na čelu ovog stranačkog tijela bio u posljednje četiri godine.

Predsjednik IDS-a Boris Miletić je po završetku sjednice kazao kako je stranka jaka, složna i jedinstvena te razvijenija nego ikad.

"Pred građanima je jedan novi IDS za jedno novo razdoblje uspjeha", poručio je Miletić, obećavši maksimalan angažman i komunikaciju, kako s članstvom tako i s podružnicama.

"Moramo malo više osluškivati mišljenja naših građana, biti prisutniji na terenu. Želim bolju komunikaciju s članovima jer imamo doista prostora za povećanje našeg članstva", rekao je Miletić.

Dodao je kako je trenutni cilj IDS-a imati svoga zastupnika u Europskom parlamentu te se stoga i na večerašnjoj sjednici Savjeta raspravljalo o strategiji u kampanji za europske izbore u svibnju.

Komentirajte prvi

New Report

Close