Renovirani hotel Park traži 50 radnika, natječaj kontinuirano otvoren

Autor: Poslovni.hr , 20. travanj 2015. u 11:34
Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Svatko se može javiti ako misli da može pridonijeti u kreativnom timu.

Nakon temeljite rekonstrukciju i obnove, koja je trajala cijelu zimu, splitski hotel “Park”  trebao bi biti završen nekoliko tjedana prije roka, a prvi gosti u hotelu će biti već u lipnju.

Kako piše Slobodna Dalmacija, riječ o jednom od rijetkih hotelskih objekata koji u navikama Splićana ima posebno mjesto, njegujući tradiciju okupljanja i izlazaka, posebna se pažnja posvećuje svakom detalju u obnovi kako bi sve u kvaliteti bilo podignuto za stepenicu više.

Paralelno sa završnim poslovima u građevinarstvu i uređenju, odvijaju se i razgovori s odabranima od više od tisuću prijavljenih na natječaj za pedesetak radnih mjesta u novom hotelu, pa je priprema ovogodišnje sezone u “Parku” već uznapredovala.

– Ogroman broj ljudi javio se na natječaj za zapošljavanje u veljači, ali želim kazati da je on kontinuirano otvoren, bez obzira na datume, svatko se može javiti ako misli da može pridonijeti u kreativnom timu koji će graditi novu budućnost hotela “Park”, ističe Joze Tomaš, direktor hotela “Park”.

Komentirajte prvi

New Report

Close