Raspad sistema u Udruzi Franak

Autor: Jadranka Dozan , 20. listopad 2015. u 09:14
Ostavku je dala i voditeljica Katarina Lucić/ Željko Lukunić/PIXSELL

Uz voditeljicu udruge Katarinu Lucić te tročlani Nadzorni odbor ostavke je dalo i 20-ak istaknutijih članova od osnivača, koordinatora i voditelja pojedinih timova do regionalnih povjerenika.

Udruga Franak je, čini se, u rasulu. Nakon prošlotjedne javno obznanjene ostavke jednog od koordinatora, Denisa Smaje, propala je za prošlu subotu sazvana izvanredna skupština, a sve je ovog ponedjeljka rezultiralo i nizom novih ostavki.

Uz voditeljicu udruge Katarinu Lucić te tročlani Nadzorni odbor ostavke je dalo i 20-ak istaknutijih članova od osnivača, koordinatora i voditelja pojedinih timova do regionalnih povjerenika. Osobne razmirice i interesi te općenito narušeni međuljudski odnosi u vodstvu UF očito su samo eskalirali svađom uoči subotnje izvanredne Skupštine na kojoj su željeli sudjelovati i neki članovi koji nisu bili pozvani na inače zatvorenu skupštinu koja tako nije ni održana. Interesna i neslaganja oko prioriteta i ciljeva u UF-u nisu od jučer, a najnoviju rundu ostavki mnogi pripisuju i bijegu od odgovornosti. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Bankari više nemaju potrebu za postojanjem UF.Odradili su posao za njih i to je to.

New Report

Close