Prijavite se jer vaša avantura čeka – tri najbolja tima osvojit će ukupno 25.000 eura

Autor: Poslovni.hr , 13. listopad 2015. u 13:16
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Tri najbolja tima osvojit će ukupno 25.000 eura, a najtalentiraniji kandidati mogli bi dobiti priliku započeti svoje karijere u MOL Grupi u sklopu programa UPPP Technical Placement.

MOL Grupa i ove godine organizira međunarodno natjecanje iz područja istraživanja i proizvodnje UPPP, a koje je namijenjeno svim studentima geoznanosti i naftnog inženjerstva kroz sudjelovanje u online simulacijskoj igri UPPP u kojoj se natječu u simuliranim scenarijima rješavajući industrijske i strateške zadatke iz područja naftne industrije. Tri najbolja tima osvojit će ukupno 25.000 eura, a najtalentiraniji kandidati mogli bi dobiti priliku započeti svoje karijere u MOL Grupi u sklopu programa UPPP Technical Placement; 18-mjesečni program zapošljavanja tehničkih kadrova zasniva se na četiri temelja koji uključuju praktično iskustvo, strukturiranu teoretsku nastavu s fokusom na poslovni i tehnički sadržaj te grupnu stručnu praksu koja daje uvid u poslovanje MOL Grupe. Glavni cilj programa je razvijanje temeljnih poduzetničkih vještina i tehničke stručnosti.

Govoreći o iskustvu sudjelovanja u UPPP natjecanju, Mihael Matošević koji je danas zaposlen kao pripravnik u Ininoj tvrtki kćeri Crosco, rekao je „Prijavio sam se na UPPP jer je to jedinstven program namijenjen studentima iz područja naftnog i geološkog inženjerstva i srodnih fakulteta u kojem se izravno "odmjeravaju snage" na globalnoj razini, rješavanjem zadataka i problema iz naftne industrije. Sudjelovanje u finalu je veliko pozitivno iskustvo i poticaj na daljnji rad i razvoj vlastitih sposobnosti te dostizanje ciljeva u karijeri, a tu su i mogućnosti koje nudi MOL Grupa. Ne budite pasivni tijekom studija, uzmite sve što vam se pruža te se već sad prijavite na UPPP “.

Kako bi se pripremili za simulacijsku igru hrvatski studenti su pozvani da okupe tim ili potraže potencijalne članove tima u bazi registriranih natjecatelja na temelju kriterija zemlje, sveučilišta ili pojedinog područja znanosti. Na natjecanje se mogu prijaviti studenti koji trenutno pohađaju fakultet ili višu školu a studiraju geoznanosti ili naftno inženjerstvo, a pet najboljih timova iz Hrvatske putuje na finale natjecanja koje će se održati u Budimpešti.

Prijave na natjecanje otvorene su do 15. listopada putem stranice www.uppp.info

Komentirajte prvi

New Report

Close