Požar na Chromosovom neboderu srušio stranice ZSE

Autor: Ante Pavić , 30. travanj 2013. u 11:10
Thinkstock

Zbog problema s kojima se susreće B.net nije moguće pristupiti stranicama kojima pruža usluge, pa tako niti onima Zagrebačke burze.

Trgovanje na Zagrebačkoj burzi privremeno je obustavljeno zbog tehničkih poteškoća na strani pružatelja telekomunikacijskih usluga, obavijestili su u Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga. Pružatelj o kojemu je riječ je B.net, a kako Poslovni hr saznaje, riječ je o požaru na Chromosovoj zgradi u Zagrebu koji je zahvatio instalacije zbog čega je došlo do prekida pružanja usluge. Kako su kazali u korporativnim komunikacijama Vipneta u čijem je vlasništvu B.net, ubrzano se radi na saniranju štete i nastavku rada. 

I nekolicina drugih internetskih stranica kojima B.net pruža usluge su blokirane.  “Zagrebačka burza intenzivno radi na izoliranju i rješavanju problema, vodeći računa o interesu i zaštiti ulagatelja”, poručili su s domaćeg tržišta kapitala. 

Komentari (15)
Pogledajte sve

a uzrok požara je…?

Rast cijena dionica u mojem portfelju .

a uzrok požara je…?

Nije rpoblem u BNETu kao operateru, nego je problem u ZSE koja ima jedan jedini link na internet.

Kao sto se vidi problem je u pozaru u kojem je vjerojatno nastradala optika i to spada u izvanredne situacije..Da se ista stvar desila HTu takoder im nitko nebi mogao nista prigovoriti..

Ako nekome treba prigovoriti to je ZSE jer nemaju backup link sto je ne zamislivo !

Mozda im Ht -ovci na brzinu odrade prelazak na Max ADSL

New Report

Close