“Poreza na nekretnine neće biti za mandata ove Vlade”

Autor: Poslovni.hr , 07. veljača 2018. u 12:37
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ministar Predrag Štromar sazvao je konferenciju za medije na temu energetska obnova zgrada javnog sektora.

Ministar Predrag Štromar sazvao je konferenciju za medije na temu energetska obnova zgrada javnog sektora. Dotaknuo se i poreza na nekretnine, javlja N1.

Na početku konferencije za medije ministar Predrag Štromar rekao je: "Moram reći da nema poreza na nekretnine i zbog utvrđivanja vrijednosti nekretnina to neće biti moguće učiniti u mandatu ove Vlade".

Komentari (5)
Pogledajte sve

Rješenja, računi, uplatnice komunalne naknade za 2018. godinu su već ispisani. Primjena izmjena zakona o komunalnom gospodarstvu (ako do izmjena dođe u 2018.) ne može započeti prije 01.01.2019. Pitanje da li i tada. Ovakvim izjavama Vlada stvara privid da se nešto radi a ustvari kupuje se vrijeme.


Da li javno ili prikriveno – za mandata ove Vlade taj namet se neće obračunavati na temelju vrijednosti (starosti) nekretnine. Tako da je izjava ministra apsolutno točna.

a jesi naivan…
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nije-porez-na-nekretnine-nego-komunalna-naknada-procurili-i-prvi-podaci-kako-ce-se-obracunavati-nece-svi-placati-jednako/7006365/

NIJE POREZ NA NEKRETNINE, NEGO KOMUNALNA NAKNADA Procurili i prvi podaci kako će se obračunavati, neće svi plaćati jednako…[/i]

Ideja je, najavio je, da se iznosi komunalne naknade obračunavaju ovisno o starosti i lokaciji objekta:

– Te bi izmjene zakona trebale omogućiti gradovima i općinama da u izračunu koeficijenta kao ključni kriterij uzmu godine i zonu. Oni koji žive u novijim i kvalitetnijim nekretninama ipak će plaćati više komunalne naknade od onih koji žive u starijima

Nažalost ovaj narod je gl.up TOČKA

Da li javno ili prikriveno – za mandata ove Vlade taj namet se neće obračunavati na temelju vrijednosti (starosti) nekretnine. Tako da je izjava ministra apsolutno točna.

New Report

Close