‘Ovo je smrtna presuda populistima i prevarantima u politici’

Autor: Poslovni.hr , 24. travanj 2014. u 10:22
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na dnevnom redu još se nalazi prijedlog nacionalnog programa reformi, prijedlog programa konvergencije Hrvatske za razdoblje od 2014. do 2017.

Na današnjoj sjednici Vlade ministri će zadužiti Ministarstvo uprave i Državni zavod za statistiku da provjere broj i vjerodostojnost potpisa birača koji traže referendum o pravima nacionalnih manjina u javnosti nazvan "referendum o ćirilici", piše Večernji list.

"Ulaskom u EU na očaj demagoga i populista instrumenti politike i programi postaju transparentniji. Ovo je crno na bijelo i to zatvara prostor svim demagozima i varalicama u politici, posebno u oporbi" kazao je premijer Zoran Milanović na sjednici i dodao "ovo je smrtna presuda populistima i prevarantima u politici".

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.

Komentari (11)
Pogledajte sve

Ulaskom u EU na očaj demagoga i populista instrumenti politike i programi postaju transparentniji. Ovo je crno na bijelo i to zatvara prostor svim demagozima i varalicama u politici, posebno u oporbi”.

Lijepo kaže Pubertetlija, samo će oporbi biti onemogućeno varanje. Vladajućima je to i dalje dopušteno.

Hrvatski anacionalisti i fiskalni fašisti.

bujemo vidjeli kome će biti smrtna presuda, i to već odma iza dana mladosti 25.05., neko bude dobil štafetu da je odnese u bejograd…opsss. zajebunil sam se, štel sam reći u brukles a neko bu pak dobil urnu [emo_zloban]


Spašeni smo

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/121130-spaseni-smo-s-markova-trga-stigle-spasonosne-mjere-vec-od-sutra-bolje.html

Nove revolucionarne mjere koje su danas predložili, potvrđuje da je Milanovićeva vlada ozbiljno shvatila trenutnu gospodarsku i socijalnu situaciju u Hrvatskoj.
I krenuli su ozbiljno planirati što bi mogli raditi slijedećih šest godina, a intenzivno se bave i razmišljanjem.
Navodno u tome se najviše istiću ministri Grčić, Linić, Maras i Vrdoljak koji još mora samo pročitati sve te dokumente koji su donijeli.
Ili barem kratke sažetke, kako bi znao u kojem pravcu dalje treba razmišljati.
Današnja sjednica Milanovićeve vlade zaista bi se mogla nazvati revolucionarnom.
Naime, nakon 28 mjeseci, "kukuriku" vlada izlazi s ključnim programima …


Čuj Pero, ja mislim da ova Milanovićeva vlada ipak ima mišju groznicu…..

New Report

Close