Ova je menadžerica odbila prestižnu nagradu jer su je tražili 35.000 kuna

Hana Medin (PXL) Hana Medin (PXL)

Medin je kazala kako spomenutih 35.000 kuna može utrošiti puno kvalitetnije – na plaće djelatnika, božićnice ili nabavku hrane.

Hana Medin je mlada poduzetnica iz Zadra i nesuđena je menadžerica godine. Naime, odbila je primiti prestižnu nagradu CROME.

Kako bi primili nagradu, svi proglašeni menadžeri godine - moraju avansno uplatiti iznos od 35.000 kuna.  Obrazlažući svoju odluku u Dnevniku 3 HTV-a Medin je kazala kako spomenutih 35.000 kuna može utrošiti puno kvalitetnije – na plaće djelatnika, božićnice ili nabavku hrane. Teško se živi u ovoj našoj zemlji, ljudi gotovo da gladuju, grcaju u dugovima i kreditima, borimo se s administracijom, a porezi i inspekcije nas ubijaju. Svatko živi po svojim zakonima i snovima. Nisam osoba koja bi ikoga prozvala i zahvalna sam im što su me izabrali, kazala je Medin, ali djelatnici su ti koji guraju tvrtku naprijed i novac ću utrošiti na njih, kazala je Medin.

Ova je priča dobila i nastavak. Udruga HUM-CROMA Medin je javila da sada više nije potrebno uplatiti iznos kotizacije, a nagrada može biti poslana i poštom. Čak će i Udruga podmiriti troškove poštarine.

Hana Medin, diplomirana inženjerka agronomije pokraj Zadra uzgaja puževe i izvozi humus od crvenih kalifornijskih glista. Humus odlazi i u arapske zemlje pa je Medin postala članica elitnog poslovnog kluba u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Izvozi i u Kinu, a potpisala je i ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojega se hrvatska tehnologija uzgoja crvene gujavice prenosi u Tursku. Prije godinu i pol s egipatskim je šeikom potpisala ekskluzivni ugovor o zastupanju proizvoda iz regije ne egipatskom tržištu. 

Komentari (3)
 • Karlos2805
  Karlos2805 12:33 19.11.2012.

  Koja demagogija.

 • neo
  neo 13:38 13.11.2012.

  Uh kakav mamnger godine.
  Malo me zainteresiralo taj bussines sa crvima i dr. pa odoh pogledati na Fina javna ovbjava izvještaj za prošlu godinu.
  Ukupni prihodi za 2011 278089kn (2010g 183007kn), hahaa bolji promet ima svaki kafić na zadarskoj rivi.
  Dobit 15tkn (za 2010 cca 22t kn), nije čudo da nema za Croma nagradu.
  Rashodi za zaposlene 89 785kn - to je po meni jedna plaća, valjda samoj sebi.

  Inače žena je stalno u medijima sa nekim velikim pričama o arapskim šeicima, Kini i sl. Ovi u Cromi stvarno znaju izabrati, prije su im menageri godine završavali u zatvoru a sad izaberu nekog ko nema ni za benzin.

 • tramell
  tramell 12:49 13.11.2012.

  plati daču Nadanu pa budi menadžer godine

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!