Ova funkcionalna i luksuzna kuća prava je oaza mira

Autor: Poslovni.hr , 03. rujan 2015. u 12:39
Foto: Opereta

Kuća je građena 2004. godine, a prilikom gradnje zadovoljene su sve potrebe suvremenog, funkcionalnog stanovanja.

U suradnji s agencijom Opereta, Poslovni.hr donosi vam nekretninu tjedna. Izabrali smo modernu i luksuznu kuću u zagrebačkoj Kustošiji.

Građena je 2004. godine, a prilikom gradnje zadovoljene su sve potrebe suvremenog, funkcionalnog stanovanja. Četverostrana orijentacija omogućuje ispunjenost svijetlom i iznimno ugodan ambijent. Kuća se sastoji od ukupno četiri etaže: razizemlja, prizemlja, prvog i drugog kata. Riječ je o stanovima s posebnim i zajedničkim ulazima, povezanih prema izboru.

78m2 razizemlja uz kojih dolazi 35m2 terase možete koristiti kao poslovni prostor, wellnes ili odvojeni stan. Neto korisna površina prizemlja iznosi 98,30m2, a prvog kata 81m2. Prvom katu pripada 21m2 natkrivene terase i nešto manja nenatkrivena terasa i balkon. Drugi kat također ima i natkrivenu i nenatkrivenu terasu, a neto korisna površina drugog kata iznosi 54,50m2.

Ova luksuzna i vrhunski uređena kuća ima garažu i četiri vanjska parkirna mjesta. Velika prednost je mirna lokacija na kojoj u potpunosti možete uživati u privatnosti, ali ste na svega desetak minuta vožnje udaljeni od samog centra Zagreba.

Detalje ponude pogledajte ovdje.

Cijena: 590 000€

Tip objekta: Samostojeća

Godina gradnje: 2004. godina

Stanje objekta: Luksuzno

Grijanje Plinsko: etažno

Voda: Gradska

Kanalizacija: Gradska

Dozvole: Uporabna

Vlasnički list: Da

En. certifikat: C

Komentari (1)
Pogledajte sve

zašto ovo nije na stranicama agencije za nekretnine umjesto ovdje. Ovo je poslovni magazin a ne oglasnik nekretnina. Osim toga nigdje ne piše da je to plaćeni oglas

New Report

Close