Otvorena prva privatna ambulanta za turiste

Autor: Poslovni.hr , 19. lipanj 2018. u 10:08
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Cilj je brza i efikasna pomoć turistima kod manjih ozljeda, upala, razderotina i slično.

U moru novootvorenih ugostiteljskih objekata, galerija i apartmana u turističkom Rovinju, gdje se broj stanovnika u ljetnim mjesecima učetverostručuje, dobra je vijest da je otvorena i prva privatna turistička ordinacija – Dr. Berković, piše Glas Istre.

– Turistička ambulanta pruža sve usluge koje pacijenti dobivaju kod liječnika opće prakse. Prvenstveno je namijenjena gostima. Cilj je brza i efikasna pomoć turistima kod manjih ozljeda, upala, razderotina i slično. S druge strane, siguran sam da ćemo na taj način smanjiti i pritisak na hitnu čiji timovi tijekom ljetnih mjeseci doslovce voze u petoj brzini kako bi zadovoljili sve potrebe i pružili sve usluge, veli osnivač ordinacije Karlo Štoković.

Prvi pregled 250 kuna

Radno vrijeme ordinacije koja se nalazi na Trgu na Lokvi u neposrednoj blizini taxi stajališta i autobusne stanice je od 10 do 22 sata. Tako će, prema riječima Štokovića, biti do početka listopada kada se turistička ordinacija zatvara.

Novootvorena ambulanta bavi se pružanjem osnovne zdravstvene zaštite rovinjskim turistima, ali i svima ostalima tijekom boravka u Rovinju. I Rovinjci mogu zatražiti pomoć ako to zažele, ali se usluga naplaćuje. Cijena prvog pregleda iznosi 250 kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close