‘Ostavka mi ne pada na pamet, ako nije točno ono što tvrdim, propao bi u zemlju od srama’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 24. siječanj 2020. u 13:01
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

“Odradit ću mandat do kraja. Ako sam učinio normotehničke pogreške, to ću ispraviti. Ali u sadržajnom smislu nisam pogriješio”, rekao je.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je u petak kako mu ne pada na pamet dati ostavku zbog krivo ispunjene imovinske kartice i incidenta u kojem su četvorica muškaraca napala novinarku Slobodne Dalmacije koja je htjela slikati Kujundžićevu kuću u njegovu rodnom mjestu

"Ostavka mi ne pada napamet. Cijeli život sam radio časno i pošteno. Ako se igdje pokaže da je jedna riječ krivo izgovorena, ostavka je najmanji problem. Ja se imam gdje vratiti", rekao je Kujundžić novinarima na izvanrednoj konferenciji za novinare u Ministarstvu zdravstva.

Ponovio je da bi "kao čovjek propao u zemlju od srama" kada bi se pokazalo da bilo što od toga što je tvrdio nije točno. 

"Odradit ću mandat do kraja. Ako sam učinio normotehničke pogreške, to ću ispraviti. Ali u sadržajnom smislu nisam pogriješio", rekao je.

Na stranicama Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa u petak je objavljena nova Kujundžićeva imovinska kartica koju je, po vlastitim riječima, nadopunio "onim što je što je bilo propušteno u formalnom smislu, a u sadržajnom je sve stajalo", te je ponovno ustvrdio kako u vezi njegovih kuća nema ništa sporno.

Kujundžić je također osudio incident koji se dogodio u četvrtak u Ivanbegovini, gdje su četvorica muškaraca napala novinarku Slobodne Dalmacije Andreu Topić koja je htjela slikati Kujundžićevu kuću u njegovu rodnom mjestu, koju je istraživala jer po podacima iz imovinske kartice ima više kvadrata nego što je prijavljeno.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Kujundžiću,sram te bilo,samo sramotiš svoje zemljake i struku.Jadan onaj koga češ ti “liječiti”!
Budi čovjek i odmah daj ostavku,”pržun te i tako čeka.Misliš da je narod toliko blesav da ne vidi
sve tvoje malverzacije krađe i laži.Idi u t.p.m.,.ovno jedno besramno!

New Report

Close