Oduševljen sam rezultatom nadigravanja s Milanovićem

Autor: Poslovni.hr/Hina , 13. ožujak 2013. u 17:57
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Pitate se tko je tu Messi te dodao kako je oduševljen kada je rezultat tog nadigravanja mjesto ministra u Vladi koje pripada IDS-u?”.

Predsjedništvo IDS-a jednoglasno je prihvatilo prijedlog premijera da Darko Lorencin bude ministar turizma, a Ratomir Ivičić njegov zamjenik, izvijestio je popodne Ivan Jakovčić, a na novinarsko pitanje smatra li da ga je premijer Milanović "u cijeloj toj priči nadigrao", odgovorio je protupitanjem: "Pitate se tko je tu Messi te dodao kako je oduševljen kada je rezultat tog nadigravanja mjesto ministra u Vladi koje pripada IDS-u?"

"Mislim da bi bilo dobro da se još nadigravamo i da možda još koji ministar bude iz redova IDS-a jer bi možda bilo bolje ovoj zemlji", rekao je Jakovčić dodajući kako "prihvaća daljnje nadigravanje s istim rezultatom".

Jakovčić je na izvanrednoj konferenciji za novinare održanoj nakon sjednice Predsjedništva IDS-a, rekao kako su predsjednik Savjeta IDS-a Darko Lorencin i dosadašnji direktor tvrtke "Brijuni-rivijera" Ratomir Ivičić dobili povjerenje članova tog predsjedništva i cjelokupnog sektora hrvatskoga turističkog gospodarstva.

"Naša izvorna ideja bila je da bude to možda obrnuto i da Ivičić bude ministar turizma, no za IDS je uvijek dobro da na čelnome mjesto tog ministarstva bude čovjek iz naše stranke", rekao je Jakovčić.

Dodao je kako je Lorencin među prvima počeo raditi na projektima u istarskom turizmu, s tim da je ponajprije bio zadužen za agroturuzam u Istri. On je, smatra Jakovčić, iznimno dobro obavio taj posao, tako da su, kako je rekao, unutrašnjost Istre i agroturizam "njegova najveća zasluga u istarskom turizmu koja je pridonijela brendiranju Istre".

Komentirajte prvi

New Report

Close