Nude plaću od 10.000 kuna i smještaj, ali tamo nitko ne želi raditi

Autor: Poslovni.hr , 06. kolovoz 2018. u 08:37
Foto: Boris Ščitar / Pixsell

U tijeku su pregovori s jednim kandidatom.

Magistra farmacije na Mljetu otišla je u zasluženu mirovinu 30. svibnja i od tada je cijeli otok ostao bez jedine apoteke.

– Ljekarna je županijska ustanova i imamo problem s kadrom. U tijeku su pregovori s jednim kandidatom. Ako ne prihvati uvjete koje mu nudimo, ići će se na novi natječaj. Ne znam kad će apoteka ponovno raditi – rekla  je za 24 sata ravnateljica nadležnih Dubrovačkih ljekarni Marija Begović Lučić.

Ljekarniku se nudi, uz plaću koja je minimalno deset tisuća kuna, i smještaj, što će osigurati općina, piše Večernji list.

Objašnjava kako su u kontaktu s liječnikom i da se uredno ispisuju elektronički recepti. Mještani lijekove mogu podići u ljekarni u Gružu.

– Zaista nastojimo olakšati situaciju pa smo spremi i na dostavu lijekova brodom ako se pojavi takva potreba – zaključila je Begović Lučić. Apoteka na Mljetu otvorena je osamdesetih godina i radila je u kontinuitetu do ovoga ljeta.

Komentari (3)
Pogledajte sve

sad ću još da plaćam smještaj toj osobi? Polako mi ponestaje love.. neću imat ni za lijek 🙂

Hahaha 🙂 To ispod 15 000 kn + stan ili kuca ( znaci ne sobicak s madracem ) bude dosao jedino netko tko baš želi živjeti na otoku.

ovo mi smrdi na laž

New Report

Close