Nezaustavljivi Bandić: Do kraja godine gradimo još dvije fontane!

Autor: Poslovni.hr , 01. svibanj 2015. u 09:28
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ante Kostelić bit će bandićev posebni savjetnik za Sljeme, tamo će napraviti dom Kostelićevih.

"Nema 200 metara u Zagrebu da nisam sa sugrađanima napravi neki projekt i nema većeg zadovoljstva na svijetu od toga. Trebamo napraviti strategiju raspolaganja otpadom, žičaru na Sljemenu, prometnice, izgradnja dviju fontana, što će biti gotovo do kraja godine. Ante Kostelić bit će moj posebni savjetnik za Sljeme, tamo ćemo napraviti dom Kostelićevih", kazao je Bandić za N1.

Komentirajući društvenu i političku atmosferu u Zagrebu, kazao je da se neće pridružiti sutrašnjem braniteljskim prosvjedima. "Ja ću biti na misi za branitelje navečer. Ja s braniteljima imam zajednički jezik. Moj prioritet i čast je da s tim ljudima mogu komunicirati. Njihov se problem odavno mogao riješiti", kazao je Bandić te dodao da ne vjeruje da će se problem riješiti prije izbora.

"Nisam ja bedak. Ambicije moje stranke su provjeriti vrijednost mojih djela i onog što smo radili u posljednjih 15 godina. Želim svojim iskustvom i ljubavlju, vizijom, ponuditi građanima da napravimo europsku Hrvatsku. Spreman sam preuzeti odgovornost s onima koji su na tom zadatku", komentirao je svoju stranku.

"Spreman sam na sve. Ja sam 2009. bio kandidat za predsjednika, sam protiv svih, a odnio dam 40 posto glasova. Ljudi to nisu zaboravili. Ja govorim djelima, a ne riječima. U Hrvatskoj na prste jedne ruke možete nabrojati ljude koji mogu donijeti odluku, realizirati je i stati iza nje", objašnjava zagrebački gradonačelnik. Na upit bi li u budućoj Vladi surađivao i s SDP-om i HDZ-om, kazao je da sa svima koji su spremni raditi na dobrobit Hrvatske treba surađivati. "Ne treba biti ovan na brvnu. Ja sam i danas spreman surađivati s premijerom Milanovićem", kazao je i zaključio da je oprostio premijeru teške riječi koje je iznio na njegov račun.

Zaključio je i da će mandat odraditi do kraja, ali najavio i da će se ponovno kandidirati. Na upit bi li radije uzeo mandat u Vladi ili mandat u Zagrebu, kazao je da će o tome odlučiti građani te da odluka nije na njemu.

Komentirajte prvi

New Report

Close