Nevjerojatan slučaj kod Koprivnice: Vlasnik prijavio krađu cijele kuće

Autor: Poslovni.hr , 18. prosinac 2018. u 13:58
Foto: Getty Images

Zanimljivo je i kako susjedi nisu shvatili o čemu je riječ.

Nesvakidašnju prijavu zaprimili su koprivnički policajci u nedjelju. Vlasnik imanja u Gupčevoj ulici u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio je kako mu je nestala kuća, piše Podravski.hr

Doista, prelijepa montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, ostala je rasformirana gotovo do temelja. Od nje je ostalo malo toga. Lopovi su, prema navodima vlasnika, između 5. i 16. prosinca odvojili i odnijeli cijelo krovište s crijepom, dijelove zidova izgrađene od drvene građe. Šteta se procjenjuje na desetak tisuća kuna.

Zanimljivo je i kako susjedi nisu shvatili o čemu je riječ. Susjed s lijeva je podigao visoku ogradu tako da se ni ne vidi što se događa u susjednom dvorištu. Sam nije htio ništa izjavljivati, samo nam je rekao kako s nikim ne želi imati posla. Drugih susjeda nije bilo kod kuće, a nasuprot kuće je veliko skladište i hangar poznatog poljoprivrednika iz Peteranca gdje također radnici nisu ništa vidjeli.

Po Peterancu među mještanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kućicu kupio jedan poduzetnik koji se navodno posvađao ili ostao dužan svojem partneru i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću. No, ta seoska razmišljanja i ogovaranja koja možda nemaju ni prave veze s istinom tek provjeravaju koprivnički policajci.

U nedjelju su veći dio dana bili na tom zemljištu i postupali prema dojavi vlasnika o krađi dijelova kuće. Počeli su i još uvijek obavljaju kriminalističko istraživanje koje bi trebalo rasvijetliti što se zapravo dogodilo.

Komentirajte prvi

New Report

Close