‘Ne želim više otkrivati neke stvari negativnim manipulatorima’

Autor: Poslovni.hr , 09. travanj 2013. u 10:06
Tomislav Debeljak (Photo: Ivana Ivanović/PIXSELL)

Vlasnik Brodosplita Tomislav Debeljak ponovno se obratio radnicima na Facebooku, osvrnivši se na nove ugovore i poslove.

Vlasnik Brodosplita Tomislav Debeljak ponovno se obratio radnicima na Facebooku, osvrnivši se na nove ugovore i poslove.

"Novi ugovori koje sam najavio da bi se mogli potpisati do kraja tjedna, trenutno detaljiziramo tehničke detalje o gradnji tih novih brodova najviše oko interijera, jer se radi o jedrenjacima i jahti. Navedeno je za našu plovidbu, tako da su ugovori sigurni i ne ovise o nikome. Radimo ih jer su veoma isplativi projekti, koji gotovo jedini u ovom trenutku generiraju profit na izgradnji. Uz to u Škveru zbog znanja i reference koje imamo u tom segmentu su posebno isplativi, a trenutno najisplativiji projekti u eksploataciji. Realno isplativi u roku i do svega 5 godina, a konzervativno maksimalno 8 godina. Off shore projekt je isto za nas, financiran kompletno od DIV-a i iznimno profitabilan za Škver i za DIV, vezan je za naše patente. Kako sam Vam i pričao ima puno projekata koji su pred potpisom, no kako su pojedini mediji „zločesti“ pa odmah moje riječi izokreću, ne želim više otkrivati neke stvari negativnim manipulatorima…", napisao je Debeljak na Facebook stranici Škveranka.

Komentirajte prvi

New Report

Close