FOTO: Najveći outlet centar u Hrvatskoj otvara se 07. lipnja, najsretnije čekaju atraktivne nagrade

FOTO: Press FOTO: Press

Novi Designer Outlet Croatia, pored robne kuće IKEA u Rugvici, svoja će vrata otvoriti u četvrtak 07. lipnja u 17 sati, uz veliku svečanost.

Na dan otvorenja, nova outlet destinacija za kupovinu ponudit će više od 100 modnih i lifestyle brandova po 30 % do 70 % nižim cijenama u odnosu na redovne maloprodajne cijene.

Modni i lifestyle brandovi bit će otkriveni na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia netom prije otvorenja. Većina brandova ponudit će modu za žene, muškarce i djecu, uključujući odjeću, obuću i dodatke, kao i opremu za sport i rekreaciju na otvorenom.

Prvi posjetitelji mogu očekivati posebne popuste povodom otvorenja do 70 %, kao i brojne zabavne sadržaje za sve članove obitelji. Svi koji se vole igrati i uzbuđeno iščekuju otvorenje, mogu se već sada pridružiti VIP klubu Designer Outlet Croatia te prijaviti na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri povodom otvorenja na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia. S malo sreće, moguće je osvojiti walk-in ormar s odjećom u vrijednosti od 30.000 kuna, sedmodnevno krstarenje Mediteranom za dvoje, te poklon bonove, kao i druge vrijedne nagrade.

U novom outlet naselju, koji se proteže na više od 15.000 m2, posjetitelji će moći uživati u šetnji hrvatskim regijama, iskusivši kupovinu u trgovinama izgrađenim od kamena u skladu s tradicionalnom dalmatinskom arhitekturom. Posjetitelji mogu pronaći i repliku dubrovačkog gradskog tornja ili doživjeti šetnju dalmatinskim kalama. Svojom jedinstvenom arhitekturom inspiriranom hrvatskim regijama, u outletu Designer Outlet Croatia možete doživjeti i djelić atmosfere zagrebačkog starog grada te naići na kulu Lotrščak ili samo uživati u pogledu na veselo obojane zagrebačke fasade trgovina.

Investicija u Designer Outlet Croatia zajednički je pothvat tvrtke IKEA Centres i švicarskog Mutschler Outlet Holding AG, koje već surađuju u projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu. Nad oba dizajnerska outleta upravljat će konzultantska tvrtka iz Austrije, ROS Retail Outlet Shopping, jedan od vodećih europskih upravitelja outleta.   

Komentari (2)
 • miami
  miami 13:18 12.5.2018.

  …gledam s prozora IKEA- centra- JUČER- kako postavljaju krovište na objekte / selo / …….kad je rok 06.lipnja.?
  Raditi će cijele dane i noći , da stignu…

 • Milijarder
  Milijarder 18:00 11.5.2018.

  Nemreš bilivit!

  Napiše novinar: Možete prošetati hrvatskim regijama, a to su naravno samo Dalmacija i Zagreb!

  Bravo novinarčiću iz Dalmacije sa prebivalištem u Zagrebu!

  Ovu Dal-Zagi kombinaciju treba za sva vrimena rashebat!

  Pun mi ih je kufer!

  A vama, je li i vama dosta toga, naravno ako niste iz te skupine?

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!