‘Najljepša hrvatska tajna’ u centru Münchena

Autor: Poslovni.hr , 20. travanj 2018. u 12:31
FOTO: Press

“Uvjeren sam u odlične rezultate cjelokupnog turističkog sektora u ovoj godini, a posebice kontinenta naše zemlje koji za mnoge turiste predstavlja još uvijek neotkriveno blago“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Pod sloganom „Najljepša hrvatska tajna“ u Münchenu je 18. i 19. travnja uspješno održana dvodnevna manifestacija koja je za cilj imala promociju turističke ponude pojedinih slavonskih destinacija. Riječ je o događanju koje je održano u suradnji njemačkog turoperatora I.D. Riva Tours, Ispostave Hrvatske turističke zajednice u Münchenu te uz podršku Münchner Merkur tz kao medijskog pokrovitelja.

"Uvjeren sam u odlične rezultate cjelokupnog turističkog sektora u ovoj godini, a posebice kontinenta naše zemlje koji za mnoge turiste predstavlja još uvijek neotkriveno blago“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić. 

„Bavarcima smo prezentirali biser koji je još uvijek svojevrsna tajna. Slavonija ima srce, toplinu, odličnu gastronomiju i ona mora biti projekt koji ćemo zajednički promovirati. Ono što je najvažnije, grupni, ali i individualni booking prema slavonskim destinacijama je krenuo. Biciklistička tura od 22. do 29. rujna od 100 osoba je puna. U posljednje dvije godine u promociji Slavonije učinjeno je mnogo, a ovi rezultati motiv su svima za daljnji rad“, poručio je Selimir Ognjenović vlasnik njemačkog turoperatora I.D. Riva Toursa nadodavši kako mu je drago da će se na vjenčanju godine, onom između princa Harryja i američke glumice Meghan Markle posluživati upravo vino iz Slavonije, traminac Iločkih podruma.

Komentirajte prvi

New Report

Close