Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju M San, Sberbank, PressGlass, Zepter, Lush…

Autor: Poslovni.hr , 20. travanj 2017. u 12:51
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto Direktora sektora odobravanja rizika za pravne osobe. Osoba će biti odgovorna za organizaciju poslovanja sektora rizika za pravne osobe i upravljanje rizičnim plasmanima. Potrebna je VSS ekonomskog smjera i minimalno 10 godina iskustva u radu u bankarstvu na području odobravanja rizika za pravne osobe Ako ste motivirani te vas izazov inspirira, prijavite se na brzi oglas.

M SAN Grupa traži voditelja logistike. Temeljna zaduženja i odgovornosti Voditelja Logistike očekivano su vezana za upravljanje i nadzor nad svim procesima i resursima u fizičkom protoku robe. Osoba je zadužena i za koordinaciju razvoja novih metodologija i alata u logističkom poslovanju, te osiguravanje resursa za implementaciju istih u svakodnevne aktivnosti. Ako ste proaktivni i posvećeni poslu, prijavite se ovdje.

SAKARE kozmetika pojam je luksuza, njege i ljepote. Naše trgovine nalaze se diljem Europe, sa centralnom lokacijom u Londonu. Traže prodavatelja kozmetike s radnim mjestom u Londonu, Amsterdamu ili Berlinu. Kandidat mora imati prodajnog iskustva i znanje engleskog, njemačkog ili francuskog jezika. Nude plaćene troškove puta, trening, proviziju od prodaje i povoljan smještaj. Brza prijava.

RED traži Community managera. Kreiranje i implementacija komunikacijskih kampanja na društvenim mrežama, planiranje budžeta, administriranje i vještina u pisanju i obradi tekstualnih i video sadržaja samo su neke od odgovornosti radnog mjesta. Ako ste zainteresirani za rad u dinamičnom okruženju, prijavite se ovdje.

PressGlass traži Stručnjaka za realizaciju narudžbi. Osoba zaposlena na ovom radnom mjestu biti će odgovorna za realizaciju narudžbi od hrvatskih i stranih klijenata, verifikaciju narudžbi i provjeru usklađenosti registriranih narudžbi. Ukoliko želite raditi u tvrtki sa stabilnom pozicijom na tržištu, prijavite se ovdje.

eKupi je vodeća regionalna Internet trgovina sa širinom i kvalitetom ponude koja će zadovoljiti svakoga, te uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupnje i sigurnosti našim kupcima. U potrazi su za Voditeljem računovodstva. Osoba će biti zadužena za izradu analiza, statistiku, praćenje stanja, trendova i devijacija ključnih indikatora uspješnosti u odnosu na poslovni plan te samostalno pripremanje financijskih izvještaja godišnjih i periodičnih po zakonskim propisima. Brza prijava.

Zepter Internacional je u potrazi za Direktorom prodaje. Poslovi uključuju stvaranje i vođenje prodajnog tima, ispunjavanje normi i izradu mjesečnih i godišnjih planova. Ako imate razvijene i izražene voditeljske vještine, potičete razvoj svojih suradnika i ističete njihov potencijal, prijavite se ovdje.

Tvrtka C Automobil Import traži Voditelja oglašavanja i promocije. Osoba će biti zadužena za koordinaciju izrade kampanja s medijskom i kreativnom agencijom, praćenje medijskog plana te organizaciju promotivnih aktivnosti za Citroen. Brza prijava.

I To Nije Sve kreativna agencija traži Account Manager Directora. Neki od zadataka su kreiranje strategije rada, prodaje i nastupa na tržištu i prema klijentima. Potrebna je izražena motivacija i ljubav prema advertisingu kao i prethodno iskustvo na sličnoj ili istoj poziciji od 2 godine. Brza prijava.

Lush kozmetika radi širenja traži osobu za radno mjesto u Službi za korisnike. Potrebno je odlično znanje hrvatskog i engleskog jezika. Poželjno je i znanje MS Officea te iskustvo rada na sličnim pozicijama. Brza prijava.

Komentirajte prvi

New Report

Close