Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Hansgrohe, PEPCO, Strabag, Bipa, Galileo, KupiMe.hr…

Autor: Poslovni.hr , 06. travanj 2017. u 13:02
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Njemačka tvrtka Hansgrohe globalni je lider u svojoj branši u kojoj radi oko 3.650 zaposlenika. U potrazi su za prodajnim menadžerom za područje Dalmaciju. Kandidat mora imati diplomu iz ekonomije ili inženjerstva. Minimalno 5 godina radnog iskustva te područje prebivališta u Dalmaciji. Brza prijava.

BIPA je lanac drogerija unutar REWE grupe koja sa svojih 330.000 zaposlenika spada u sam vrh europskih trgovačkih kompanija. Trenutno planiraju osnažiti postojeći tim na poziciju Voditelja trgovine u Rovinju. Ako si komunikativan, srdačan i proaktivan te pokazuješ interes za kozmetičke proizvode, prijavi se ovdje.

Tvrtka Pepco traži voditelja trgovine u Solinu i Zadru. Kandidat će obavljati poslove analize prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa. Povrh toga, odgovoran je i za kontrolu troškova, inventuru, izradu izvještaja i zaprimanje robe. Brza prijava.

Galileo je dio Victus Group-e, domaće grupacije koja više od 14 godina izvrsno posluje i dalje kontinuirano raste. Traže Stručnog suradnika u odjelu nabave. Izrada sezonskog budžeta, plasiranje narudžbi i šifriranje robe samo su neka od zaduženja ovog radnog mjesta. Ako ste magistar ekonomije te imate visoku razinu odgovornosti te izražene organizacijske vještine, prijavite se ovdje.

Tvrtka Aluflexpack novi d.o.o. traži stručnog suradnika u marketingu s mjestom rada u gradu Zadru. Osoba će biti zadužena za organizacija i priprema marketinških aktivnosti za proizvode – od strateškog planiranja do izvršenja taktičkih aktivnosti te za praćenje razvoja proizvoda – poveznica između odjela tehnologije, proizvodnje i marketinga. Ukoliko imate VSS ekonomskog smjera, prijavite se ovdje.

Građevinska tvrtka Strabag traži zaposlenike za nekoliko radnih mjesta.

  • Voditelj/Voditeljica strojarskih radova na gradilištu – više izvršitelja (Job-ID: HR-2017-021043)
  • Voditelj/Voditeljica elektroradova na gradilištu – više izvršitelja (Job-ID: HR-2017-021271)
  • Građevinska inženjerka/inženjer – više izvršitelja (Job-ID: HR-2017-021354)
  • Građevinski tehničar – više izvršitelja (m/ž) (Job-ID: HR-2017-021349)
  • Građevinski poslovođa – više izvršitelja (m/ž) (Job-ID: HR-2017-021347)
  • Komercijalistica/Komercijalist na gradilištu – više izvršitelja (Job-ID: HR-2017-021343)

Nude stimulativna primanja, mogućnost rada u inozemstvu (EU) i napredovanja prema rezultatima rada. Ukoliko ste zainteresirani, opširnije o načinu prijave pročitajte ovdje.

Tvrtka Great United Trading traži Komercijalnog analitičara koji će sudjelovati u planiranju i razvoju maloprodajnih aktivnosti, izradu budžeta i cjenovnih politika. Ako imate 1 do 2 godine radnog iskustva u kontrolingu, budžetiranju i izradi procjena, prijavite se ovdje.

Kompanija Boxmark Leather uspješna je multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima. Jedna su od vodećih proizvođača kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju. Traže Disponenta za svakodnevne kontakte s kupcima putem e-maila i telefona. Osim toga, osoba će biti zadužena za preuzimanje i obrađivanje narudžbi, slanje obavijesti i koordinaciju između kupaca i proizvodnih pogona. Brza prijava.

Manpower za svog klijenta traži Inženjera za razvoj. Mjesto rada je Vojnić u blizini Karlovca. Osoba će biti zadužena za razvoj novih strojeva, razvoj postojećih tehnologija te pružanje pomoći pri sastavljanju strojeva. Opširnije o radnom mjestu pročitajte ovdje.

KupiMe.hr traži Digital Marketing Managera i to za čak 4 radna mjesta. Postavljanje i provođenje digitalne strategije i taktike u svrhu ostvarivanja poslovnih ciljeva, definiranje i ispunjavanje mjerljivih ciljeva i njihovo provođenje. Ako imaš 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te imaš napredno znanje Google AdWordsa i Analyticsa, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close