Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Dalekovod, eKupi, Birotehnik, Makro Mont, Bravotel…

Autor: Poslovni.hr , 29. prosinac 2016. u 12:38
Foto: Shutterstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

eKupi je vodeća regionalna Internet trgovina sa širinom i kvalitetom ponude koja će zadovoljiti svakoga, te uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupnje i sigurnosti našim kupcima. U potrazi su za Google AdWords Specialistom. Osoba će biti zadužena za upravljanje AdWords kampanjama, praćenje marketinških budžeta te testiranje analiza kampanja. Ako poznaješ rad u Google Ad Words-u i Google Analyticsu te imaš iskustvo u pisanju oglasa, prijavi se ovdje.

Dalekovod traži Tehničara u Odjelu za kalkulacije i ugovaranje. Osoba će biti odgovorna za suradnju s inženjerima, pripremu tekstova i proračuna te kreiranje i slanje dopisa.Ugovor je na neodređeno s probnim rokom od 6 mjeseci. Potrebne kvalifikacije su SS tehničkog usmjerenja, znanje engleskog jezika u govoru i pismu te poznavanje rada na računalu. Ako ste marljivi, predani poslu u odgovorni, prijavite se ovdje.

Hill International za svog klijenta traži Prodajnog menadžera. Osoba će biti odgovorna za prodaju te suradnju s postojećim i novim klijentima. Osoba mora biti dobro organizirana i naučena na preuzimanje inicijative i donošenju odluka. Često putovanje je nužnost ovog radnog mjesta. Opširnije o uvjetima za ovaj posao pročitajte ovdje.

Birotehnik traži Referenta prodaje koji će biti zadužen za provedbu aktivnosti prodaje proizvoda i usluga. Osoba se prima u stalni radni odnos a uvjet za posao je odlično poznavanje njemačkog jezika te osnovnih komunikacijskih i prodajnih vještina. Brza prijava.

Dekra zapošljavanje za klijenta traži osobu za radno mjesto Voditelja projekata za istraživanje tržišta. Kandidat će biti odgovoran za provođenje svih faza istraživačkog procesa: dizajniranje istraživanja (kvantitativnih i kvalitativnih), organizacija provedbe, obrada rezultata, izrada izvještaja i prezentacija. Brza prijava.

Agencija Naton HR traži proaktivnog i odgovornog Poslovođu/Shop Manager-a za radi vođenje dućana odjeće i odjevnih artikala stranog brenda srednjeg ranga. Mjesto rada je Westgate shopping centar u Zagrebu i Avenue Mall u Zagrebu. Osoba je zadužena za prodaju odjeće i odjevnih artikala, rad s kupcima, rad na blagajni, vođenje dućana i radnog tima i ostalih zadataka. O uvjetima i načinu prijave pročitajte ovdje.

Posao.hr za klijenta traži Voditelja ključnih kupaca. Traže se odlične prezentacijske, prodajne i pregovaračke vještine. Odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Brza prijava.

Makro Mont traži Administratora. Kandidat će biti zadužen za obavljanje administrativnih poslova, vođenja evidencija, izrada faktura, otpremnica itd. Brza prijava.

Manpower za svog klijenta traži Voditelja skladišnog poslovanja. Opis posla uključuje praćenje i održavanje zaliha, praćenje skladišta osnovnog materijala, otpada te razduživanje materijala. Zaposlenik može očekivati redovita mjesečna primanja, mogućnost napredovanja i stimulativne bonuse. Brza prijava.

Bravotel traži 3 prodavača u tri grada: Zagrebu, Zadru i Puli. Bravotel kao TELE2 partner omogućuje privatnim i poslovnim korisnicima potpunu podršku i kompletnu uslugu. Osoba će biti zadužena za prodaju Tele2 proizvoda i usluga, rješavanje upita i problema kupaca, obavlja nje inventure i briga oko naplate i vođenje blagajne. Prednost imaju kandidati koji imaju iskustvo u telekomunikacijama (T-Mobile, VIP, Tele2 itd.. ). Brza prijava.

Komentirajte prvi

New Report

Close