Najbolji poslovi ovoga tjedna: Zapošljavaju Lufthansa, Pepco, PWU, Toi Toi, Prima…

Autor: Poslovni.hr , 20. rujan 2017. u 11:44
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Lufthansa Cargo AG trenutno traži Vanjske prodajne predstavnike (m/ž) za lokaciju u Zagrebu. Prodajni predstavnik odgovoran je za upravljanje mogućnostima, kao i koordinaciju sa timom Unutarnje prodaje. Jedan od glavnih zadataka je ostvarivanje prodajnih ciljeva, a prijaviti se mogu osobe sa visokom ili srednjom školom sa 2-3 godine iskustva na sličnim poslovima. Opširnije potražite ovdje.

PEPCO zapošljava Voditelja trgovine (m/ž) u Solinu. Tvrtka osigurava siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i napredovanje, a dužnosti uključuju analizu prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa, kontrolu operativnih troškova, i sl. Ako imate najmanje srednjoškolsko obrazovanje i radno iskustvo u trgovini od najmanje 3 godine, ovdje ispunite brzu prijavu.

Prima grupa je najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države. Za mjesto rada u Garešničkom Brestovcu, kompanija traži Referenta za obradu reklamacija (m/ž). Posao se sastoji od svakodnevne komunikacije s kupcima vezano za prijem i obradu reklamacije, dok radno iskustvo nije uvjet za prijavu. Potrebno je SSS – ekonomski ili drugi srodni smjer, izvrsno znanje njemačkog jezika u govornoj i pisanoj komunikaciji, i dr. Opširnije potražite ovdje.

PWU je jedna od vodećih tvrtki na području veleprodaje repromaterijala i opreme za grafičku industriju na području Hrvatske i zemljama u okruženju. Zbog značajnog rasta prodajnih aktivnosti i potencijala traže se suradnici na radnom mjestu: Voditelj nabave – distribucije, uvoz – izvoz (m/ž). Posao se sastoji od kontakata sa dobavljačima u vezi potrebnih roba, podrške prodaji u pridobivanju informacija o robama potrebnih za kupce, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Bauwerk Boen zapošljava IT stručnjaka s iskustvom u ERP sustavima. Radi se o izazovnim zadacima u međunarodnom okruženju, otvorenoj, transparentnoj i timski orijentiranoj radnoj atmosferi, te perspektivi održivog profesionalnog razvoja. Posao se između ostalog sastoji od izrade poslovnih procesa zajedno s vlasnicima procesa u grupi. Opširnije potražite ovdje.

Toi Toi zapošljava Voditelja voznog parka i logistike (m/ž). Za prijavu je potrebno minimalno pet godina iskustva, SSS, VŠS prometnog smjera, vozačka C kategorije, te dobro poznavanje Worda i Excela. Minimalna stručna sprema je srednja škola. Opširnije potražite ovdje.

TTO Thermotechnik zapošljava Rukovoditelja proizvodnje (m/ž), stalni radni odnos, mjesto rada: Lukeži, Dražice. Ovo je rijetka prilika za osobu s tehničkim znanjem i interesom koja želi upoznati suvremenu proizvodnju u svim aspektima, od planiranja, organizacije, vođenja ljudi i mehanike. Od kandidata se traži SSS tehničkog smjera ili VŠS / VSS strojarskog smjera ili završen preddiplomski stručni studij politehnike. Tvrtka nudi mogućnost napredovanja i upoznavanje raznih aspekata modernog poslovanja u međunarodnom okruženju. Opširnije potražite ovdje.

WebBite Media u potrazi je za Magento Backend Developerom (m/ž) koji se želi pridružiti timu u Splitu ili Osijeku. Vaše buduće kolege su gotovo isključivo seniori – svi imaju aktivan interes u suradnji, i razmjeni know-howa. Ako se pronalazite u navedenom polju, prijavite se ovdje za posao.

Vinkoprom zapošljava Voditelja trgovine (m/ž) za mjesto rada u Osijeku i Valpovu. Odgovornosti se sastoje od rukovođenja i organizacije procesa rada trgovine, analize, prodajnih rezultata, kontinuirane kontrole operativnih troškova trgovine, i sl. Za prijavu je potrebna VŠS ekonomskog smjera, 2 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, i dr. Opširnije pronađite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close