Nacionalni park Krka uveo članske iskaznice

Autor: Poslovni dnevnik , 19. prosinac 2016. u 21:59
Prvi puta zabilježili više od milijun posjeta/Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Članstvo i ulaznica vrijede godinu dana od kupnje, a iskaznice se prodaju po 200 kuna.

Javna ustanova Nacionalni park Krka ove je godine prvi puta zabilježila više od milijun posjetitelja te uvela ulaznice za članove Kluba prijatelja Krke s kojima mogu tijekom godine, osim u srpnju i kolovozu, po povoljnim cijenama neograničeno ulaziti u park, doznaje se iz NP Krka.

"Članstvo i ulaznica vrijede godinu dana od kupnje, a ne vrijede jedino za Skradinski buk u srcu turističke sezone u srpnju i kolovozu kada takvu ulaznicu posjetitelji mogu iskoristiti samo jedanput", napominju iz NP-a Krka. Članstvo je otvoreno domaćim i stranim posjetiteljima po cijeni od 200 kuna za odrasle i 90 kuna za djecu od 7 do 18 godina. Još povoljnija je cijena za stanovnike Šibensko-kninske županije na čijem se području nalazi NP Krka, koji će učlanjenje u 'Klub prijatelja Krke' platiti u pola cijene (100 odnosno 45 kuna), a time se dokidaju dosadašnje godišnje ulaznice koje više neće biti u ponudi, ali će važiti do isteka.  

"Članstvo u Klubu prilika je i povod za svakoga tko želi slobodne trenutke uz povoljniju cijenu provesti u zaštićenom području NP Krka", poručuju iz nacionalnog parka, naglašavajući da su članstvo uveli i kao svojevrsnu nagradu svima koji u Park dolaze redovito, ali i zbog onih koje je cijena priječila da dođu prvi puta ili češće tijekom godine. 

Komentirajte prvi

New Report

Close