Milanović: Rejting Mirele Holy me motivira

Autor: Poslovni.hr/Hina , 26. rujan 2014. u 14:24
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Vlade Zoran Milanović rekao je danas da ga rejting Mirele Holy i njezina OraH-a ne brine, nego motivira.

Predsjednik Vlade Zoran Milanović rekao je danas da ga rejting Mirele Holy i njezina OraH-a ne brine, nego motivira.

Na pitanje je li zabrinut zbog skoka rejtinga Mirele Holy, u izjavi na odlasku s konferencije "Dan velikih planova" gdje je bio uvodničar, odgovorio je kako nije zabrinut i kako ga to motivira.

"Motivira me da nastavimo posao do kraja, dok nam živo političko srce bije, da se borimo za novi mandat i da ljudi prepoznaju ovo što radimo", rekao je premijer i šef SDP-a.

Ocjenjuje da je Vlada ipak postigla rezultate, a da je naslijedila državu koju je, kako je rekao "vodila kriminalna organizacija".

Upitan bi li SDP ušao u koaliciju s Mirelom Holy, odgovorio je da ne zna koji je program ORaH-a, a da je ono što vidi "jedna liberalna, relativno pristojna retorika jedne osobe" te da je to nedovoljno za ozbiljnu politiku.

Po najnovijem Crobarometru, istraživanju koje je agencija IPSOS PULS provela za Novu TV, ORaH je sa 17,9 posto prestigao SDP koji ima 17,3 posto. SDP prvi put, otkad se provodi Crobarometar, više nije ni prvi ni drugi, već treći izbor. HDZ je postojano prvi s 25,7 posto i tako je već četvrti mjesec na gotovo istom rejtingu.

Komentari (2)
Pogledajte sve

g.up, g.uplji, ? ( sami dopunite)

Dokle cemo morati trpiti ovu retoriku covjeka koji nista u svom zivotu nije napravio. Ispravka, napravio je ipak jednu pozitivnu stvar – smjenio je Linica.

Milanovica nista ne zabrinjava, naravno, jer je toliko zaljubljen u svoju sliku da nema ni razloga da se brine. A kad izgubi izbore i omoguci HDZ-u povratak na vlast, tada ce sve poteze koje ova Vlada ne poduzima, a slijedeca ce morati po naredbi Bruxelesa poduzeti, iz dubokoga opozicijskog hlada kritizirati postupke i poteze buduce Vlade i vikati kako su oni u SDP-u socijalno osjetljivi i zato nisu poduzimali rezove koj su bili nuzni.
Koja je to nesposbnost i demagogija. Da je barem 6 mjeseci radio u svojoj struci i bio na trzistu (mogao je napr raditi kao odvjetnik) osjetio bi sto znaci zaradjivati za kruh. Ali ne, odmah je poslije fakulteta otisao na okrugli pecat i tako vec dvadesetak godina zivi na grbaci svih gradjana Hrvatske.

Kojeg smo mi Frankensteina i monstruma stvorili od nase drzave. Ali, sami smo si krivi. Da izadjemo na ulice i trgove moze nas motivirati nogometna repka i Gotovina, moze i zelja da onemogucimo zlog tajkuna Horvatincica, ali zelja da zivimo kao ljudi, posteno i da se nas rad cijeni, e to ne. To nas ne moze istjerati na ulice. Koji narod, koja drzava….. bljak.

New Report

Close