Milanović: HDZ provodi jednu policijsko-obavještajnu operaciju i to je to

Autor: Poslovni.hr , 22. prosinac 2015. u 13:55
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Zoran Milanović otkrio je da su sinoć dogovori o formiranju Vlade praktički finalizirani, te da je Hrvatska raste pristala na sve zahtjeve Mosta te da ne vidi koga bi se i zbog čega zvalo i pritiskalo.

"U izbornoj noći sam rekao da je Most naš partner i zajedno bismo činili jednu stabilnu Vladu. Na Mostu je bilo da se za to opredijeli. Jučer navečer praktički smo sve finalizirali u razgovorima s Mostom – to znači da smo dogovorili raspodjelu gotovo svih ministarstava. To nije malo – to je jako puno. Sedam ministarstava smo dogovorili za Most, osam su tražili. Petrov kao premijer. Postavlja se logično pitanje koga bi mi uopće zvali – kad smo na sve već pristali", rekao je Milanović te dodao da bi volio da se ljudi iz Mosta izjasne – na koga je to vršen pritisak. 

"Dogovoren je i sastav užeg kabineta, Petrov i kolege iz Mosta su tražili paket i to je logično. U nekoliko navrata smo nudili potpise svih onih koji su meni dali potpise. To je odbijeno uz obrazloženje da im treba još vremena", rekao je Milanović.

"U takvoj situaciji govoriti da mi nešto skupljamo je potpuno besmisleno. Motivi su sasvim drugi. Sada je sve na predsjednici", rekao je Milanović. Gospodin Petrov me nije nazvao već mi je samo poslao poruku da ovako više ne ide, da vrbujemo njihove ljude

"HDZ provodi jednu policijsko-obavještajnu operaciju i to je to", rekao je Milanović i naglasio da su spremni za nove izbore. 

Podsjetimo, neposredno nakon konzultacija u uredu predsjednice Milanović je izjavio da bi sve trebalo biti dogovoreno u roku od tjedan dana. No, nakon toga Petrov je SDP optužio da je nazivao zastupnike Mosta i pokušavao dobiti njihovu podršku za Milanovića kao mandatara u slučaju da pregovori o formiranju vlade s Mostom ne uspiju te objavio prekid pregovora.

Tomislav Karamarko sjajnom je pak nazvao mogućnost nastavka pregovora Mosta i Domoljubne koalicije. 

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović odgodila je za 13 sati planirano obraćanje javnosti. 

Komentari (24)
Pogledajte sve

ZBOGOM HRVATSKA ! ……… ja nemam više svoju državu, jer je ovakva- kakva je sada- satkana
od lopova, potkupljivih političarki i obavještajnog podzemlja koje vlada državom……meni- odvratna.

I mi ovdje , tradicionalno okrenuti kršćanstvu, obitelji, poštenju radu , miru i redu…a vjerujem
i dio ISTRE i Zagreba……neće prihvatiti PROMJENE, o kojima bulazne prevaranti…..
jer PROMJENA – neće ni biti .

Još jedno vrijeme osjećati će se inercija poboljšanja , koje je nastalo radom bivše Vlade,
a onda će prevagnuti – ono što nam slijedi – poboljšanje ili mrak…..

Da li je kanalizacija HDZ-ostataka očišćena do kraja ili se septičke pare još osjećaju, uskoro ćemo saznati kad dođu na vlast.

ČUVAJTE SVOJE FIRME, Vi poduzetnici koji ste opstali- stiže nam H D Z politika…

Njoj ne gine metla kako god okreneš ……

A još ide Božić pa je muka još veća!

Obrati se, spasi se!


na kraju će doista ispasti da smo svi hrvati ustaše, da su srbi 90tih bili u pravu da ih se ugnjetavalo i tlačilo, da su naši dečki klali u ratu, da je pobuna bila opravdana. samo vi i dalje veličajte ustašluk, nema uopće problema.
funky, i ti si takav, tebi je sve iz prošlog sistema strano i loše. meni nije, iako je moju obitelj taj sistem pokrao da bi dao tebi i silčnima, kao i ovim salonskim ustašama sa foruma.
kako god mislio bilo tko, partizani su temelj ove države jer da nije bilo njih, zauvijek bismo se morali klanjati kao švabe. nitko normalan ne može veličati zločince, osim ove šake jada.
nisam išao na izbore, apolitičan sam, nisam isključiv ali neću nikada tolerirati koljače koji su hodali po kućama i ubijali i pljačkali. puni ste mržnje i to projicirate na milanovića. da nije on, vi bi siktali protiv bilo koga, samo zato što nije ustaške orijentacije. lijepo recite da ste za takvu ideju i ja ću to poštovati. ovakvo nabacivanje u rukavicama mi ja jadno. a na kraju kažem vam, srbi će ispasti pobjednici upravo radi takvih.
svi ste vi obična gamad koja nema nikakvu ideju, samo se priklanjate vlastodršcima, u komunizmu ste šutjeli kao pi.čk.ice, dok je bio tuđman također, čim je došao račan, eto vas velikih hrvata..svi ste šupčine i papčine, frustrirane i jadne. baš kao da ste došli iz krležinog romana, on je takve najbolje opisivao. nemate svoje "ja", jadni ste i nemate muda reći ono što ste. i povrh svega, taj omraženi komunizam vam je dao sve, i školu i stanove, krali su vam starci po firmama wc papire i onda ste ga šutnuli i doveli na vlast generalissimusa koji je preokrenuo kaput. to ste vi, stoka sitnoga zuba. opljačkani sa 200 bogatih obitelji hrabro koračate u novi svijet. što poželjeti nego: nek vam je sa srećom

vrhunska satira, nazalost vrlo istinito i tocno
bravo.


Kolege nisam u Hrvatskoj,ali ako bi mi netko mogao ucinit uslugu i pozvat prvu pomoc.Miami je opet uvatio napadaj i razbiva po apoteci. Stvarno je hitno i bio bi zahvalan. Zdravlje nase kolegice je u pitanju.Ajmo da vidim koliko Vas ima spremnih pomoci.

poštovani kolega, za takvu drugaricu, mi smo svi uvijek spremni

New Report

Close