LIDL: Svi kuponi za osvajanje 1.000 kuna u našim trgovinama su lažni

Autor: Poslovni.hr , 13. rujan 2017. u 14:40
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Zaprimili smo velik broj vaših upita u vezi s kuponima koji se “dijele” preko društvenih mreža. Želimo vas informirati da se radi o lažnim kuponima pa vas stoga molimo da ne nasjedate na prijevare, navode iz Lidla.

"Bok, jeste li čuli za ovo? Besplatni kuponi za Lidl. Daju kupone od 1000HRK tijekom ograničenog vremena kako bi proslavili svoj rođendan. Ja sam uzeo jedan", stoji, primjerice, u poruci koja se širi na WhatsAppu i Viberu.

Iz Lidla su objavili upozorenje da je riječ o lažnim kuponima.

"Zaprimili smo velik broj vaših upita u vezi s kuponima koji se "dijele" preko društvenih mreža. Želimo vas informirati da se radi o lažnim kuponima pa vas stoga molimo da ne nasjedate na prijevare! Još jednom, svi kuponi za osvajanje do 1.000 kn u našim trgovinama – lažni su. Sve naše pogodnosti uvijek možete pronaći na našem službenom Facebooku, u našim trgovinama te na našim službenim stranicama: http://www.lidl.hr/hr/index.htm.

Savjetujemo vam da i sada i ubuduće uopće ne otvarate sumnjive poveznice poput navedenih koje su se počele jutros pojavljivati", stoji u njihovoj objavi

 

Komentirajte prvi

New Report

Close