KentBank otvorio novu podružnicu i središnjicu u centru Zagreba

Autor: Poslovni.hr , 13. listopad 2012. u 20:20
Kent banka

Predsjednik Uprave MehmetMurat Sabat poduzetnicima i građanima demonstrirao je nove usluge banke

U sklopu strategije širenja na nacionalno tržište, KentBank je ove subote 13. listopada građanima i poduzetnicima otvorio vrata nove podružnice i središnjice u samom centru Zagreba, te najavio podizanje broja podružnica na 25 u sljedeće tri godine, priopćeno je iz banke.

Na otvorenju nove podružnice i središnjice u Zagrebu na križanju Gundulićeve ulice i Ilice, građani i poduzetnici su imali prigodu upoznati se s uslugama KentBanka, uz druženje s predsjednikom Uprave Mehmet Murat Sabazom i zaposlenicima Banke, ali i trenerom košarkaškog kluba Cibone Veljkom Mršićem, kapetanom tima Marinom Rozićem i igračima Demondom Carterom, Tomislavom Zubčićem i Markom Arapovićem.

Naime, povodom otvorenja nove podružnice, svečano će biti potpisan ugovor o sponzorstvu čime će KentBank postati jednim od sponzora natjecateljske sezone aktualnog košarkaškog prvaka Hrvatske. Tom je prigodom predsjedniku Uprave Banke MehmetMuratSabazu uručen i Cibonin dres s brojem 10, koji je ujedno i trenutačni broj podružnica KentBanke, a kroz tri godine iz Banke najavljuju podizanje ovog broja na 25.

''Cijenimo svoje klijente i želimo biti dio njihova svakodnevnog života. Naši se klijenti, kad uđu u jednu od naših podružnica, trebaju osjećati kao kod kuće.  Želimo da se osjete dobrodošli, od kave koju će u podružnici popiti do bankarskih usluga koje će dobiti. Naši klijenti već sada imaju priliku osjetiti  „gostoprimstvo KentBanka“, koje ćemo proširiti novim proizvodima. Svaki klijent može zatražiti prilagodbu nekog standardnog bankarskog proizvoda i prekrajanje po svojoj mjeri'', izjavio je MehmetMuratSabaz.

U idućih nekoliko mjeseci planirano je otvaranje dviju novih podružnica u Splitu i Dubrovniku, a potom i u Zadru i Šibeniku. „KentBank podižemo na nacionalnu razinu i u jako kratkom roku ćemo postati jedna od najboljih banaka u Hrvatskoj. Čim uspostavimo KentBank na nacionalnoj razini, napravit ćemo sljedeći korak, a to je otvaranje podružnica u susjednim zemljama čime ćemo postati međunarodna banka“, najavio je Sabaz.

U srpnju 2011. godine Suzer Grupa, jedna od važnijih grupacija u Turskoj, kupila je većinski paket dionica u Banci Brod, regionalnoj banci koja je 1998. godine osnovana kao Štedionica Brod. U skladu s planovima o podizanju Banke Brod s regionalne na nacionalnu razinu, godine 2012. ime banke promijenjeno je u KentBank, a njezino je sjedište premješteno u Zagreb. 

Komentirajte prvi

New Report

Close