‘Jakovčiću se rugaju, tjeraju ga od sebe i Istrijana’

Autor: Poslovni.hr/HRT , 10. ožujak 2013. u 10:08
Damir Kajin (Foto: Duško Marušić/PIXSELL)

Dojučerašnji Jakovčićev stranački kolega Damir Kajin komentirao je ponudu SDP-a da Jakovčić bude ministar.

Dnevnik 3 sinoć je dobio neslužbenu potvrdu iz IDS-a da će Ivan Jakovčić biti njihov kandidat za ministra turizma. Tijekom večeri i SDP-ovac Neven Mimica na jednoj komercijalnoj televiziji pozvao je Jakovčića da bude novi ministar, piše HRT.

Situacija se Jakovčiću zakomplicirala. U petak je, naime, krenuo u kampanju za zastupnika u Europskom parlamentu, a sinoć obećao da će ime IDS-ova kandidata za ministra reći najkasnije do Uskrsa.

Dojučerašnji Jakovčićev stranački kolega Damir Kajin komentirao je ponudu SDP-a da Jakovčić bude ministar. 'Sjajno. Bravo, Mimica. Tako se radi. Rugaju mu se. Tjeraju ga od sebe i Istrijana. Ljestvica je dignuta. Znate što bi značilo kad bi on došao u Vladu? Prvo bi ga netko pitao: Reci ti nama, imaš 16.500 kuna, a servisiraš 800.000 eura kredita. Kako? Netko će ga pitati ako uđe u Vladu kako si došao do zemlje? Pa kako do sela? Pa kako do kredita? On se mislio iživljavati na Vladi, e pa, sada, evo ti. Nikada Jakovčiću nije bila veća knedla u grlu nego danas. Vidi da se Istra budi i da se mijenja i da on više Istru nema. Ljestvica je tako visoko dignuta da on tu ljestvicu ne može preskočiti', rekao je Kajin za Dnevnik 3.

Komentirajte prvi

New Report

Close