HZZO predstavio nove zdravstvene iskaznice

Autor: Poslovni.hr , 15. travanj 2016. u 11:17
Foto: HZZO

Na natječaj je pristiglo 48 radova, a najboljim je proglašen rad Hamper studija Ivane Vučić i Tomislava Juricea Kaćunića koji su osvojili i novčanu nagradu od 20 tisuća kuna.

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) odlučio je promijeniti izgled zdravstvenih iskaznica. Nove iskaznice imaju novi logo, a na njima nema popularnih crveno-bijelih kvadrata. Osnovna iskaznica i dalje je bijela, na njoj je uz ime i prezime korisnika OIB i matični broj osiguranika. Kartica dopunskog ostala je narančasta, a EU osiguranja ljubičasta.

Kako piše tportal, na natječaj je pristiglo 48 radova, a najboljim je proglašen rad Hamper studija Ivane Vučić i Tomislava Juricea Kaćunića koji su osvojili i novčanu nagradu od 20 tisuća kuna.

Druga nagrada u iznosu od 10 tisuća kuna pripala je Hrvoju Živčiću i Dariju Deviću, a treća nagrada u neto iznosu od pet tisuća kuna Željki Županić.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Kako to oni misle – zdravstvena bez grbova? Zar nisu ništa naučili od registarskih pločica? Karamarko odmah urigiraj, to su sve jugonostalgičari, neokomunisti, žuti vragovi i djeca mješanih brakova. 🙂

New Report

Close