HEP-ov konkurent: Ne prestaju nam zvoniti telefoni!

Autor: Poslovni.hr , 18. lipanj 2013. u 14:52
Robert Golob

Tvrtka ističe i kako je iznos sniženja u odnosu na postojeće cijene HEP-a s 10 posto promijenjen na sadašnjih 12,5 posto.

Od jučer u 12 sati kad je predstavljena ponuda Jeftina struja, tvrtka GEN-I bilježi nezapamćen interes građana i malih poduzetnika, koji žele najnižu cijenu struje u Hrvatskoj, s jamstvom da se ona neće povećavati do kraja 2015. godine, pohvalili su se danas iz kompanije.

Kako stoji u njihovom priopćenju, "telefoni savjetnika u pozivnom centru ne prestaju zvoniti, a internetske stranice www.jeftinastruja.hr i www.gen-i.hr iz sata u sat bilježe porast broja posjetitelja koji se registriraju za ovu ponudu." Kažu i kako je samo u 24 sata broj poziva u pozivnom centru dosegnuo gotovo 4.000, a broj posjeta na navedenim internetskim stranicama veći je od 10.000. U priopćenju se navodi i kako na e-adresu usluge neprestano dolaze novi upiti, a prvi dan nakon predstavljanja Jeftine struje bilo ih je čak 240. "Primamljivost usluge za kućanstva, male poduzetnike i tvrtke, poput ugostiteljskih objekata, tvrtki iz uslužnih djelatnosti i drugih, pokazuje i čak 330 primljenih upita od strane različitih organizacija i institucija, kućanstava te malih poduzetnika", stoji u priopćenju.

Tvrtka ističe i kako je iznos sniženja u odnosu na postojeće cijene HEP-a s 10 posto promijenjen na sadašnjih 12,5 posto.

"Interes koji je već u prva 24 sata nastao za Jeftinom strujom nas veseli jer pokazuje kako su nas odmah, nakon velikih tvrtki, gradova i institucija s kojima već godinama surađujemo u Hrvatskoj, odmah prihvatili građani i male tvrtke. Povjerenje koje nam pružaju ohrabruje nas da i dodatno snizimo cijene naše struje tako da smo već danas iznos sniženja u odnosu na postojeće cijene HEP-a promijenili s 10 posto na 12,5 posto. Ponuda vrijedi i za sve koji su već jučer predali zahtjeve. Sniženja cijena ne bi trebala biti nikakvo iznenađenje s obzirom na to da smo u Sloveniji, na primjer, već tri puta spuštali cijene. Nama je cilj da uvijek budemo najpovoljniji pa građani i tvrtke koji će nama pružiti povjerenje mogu uvijek računati na to", izjavio je Robert Golob, predsjednik Uprave skupine GEN-I.

"Ogroman interes za uslugom Jeftina struja ne jenjava, ali to i ne čudi jer ušteda do kraja ove godine može doseći i do 30 posto, kad se zbroje niži troškovi struje od 12,5 posto i vrijednost promotivne akcije tijekom koje je novim korisnicima prvi mjesec struja besplatna", ističe se među ostalim u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close