Grad Bakar najavljuje događanja za predstojeći vikend

Autor: Poslovni.hr , 22. studeni 2017. u 08:51
Foto: press

Kulturno umjetnička udruga Sklad Bakar ove godine obilježava jednu impozantnu godišnjicu pa vas sa zadovoljstvom pozivaju na proslavu svog 140. rođendana.

Pozivaju da im se pridružite na nekom od događanja ovog vikenda na području Grada Bakra:

25. STUDENOG, SUBOTA

Kulturno umjetnička udruga Sklad Bakar ove godine obilježava jednu impozantnu godišnjicu pa vas pozivaju na proslavu svog 140. rođendana.

Svečani koncert mješovitog zbora Sklad i izložba održati će se u subotu, 25.11.2017. u Domu kulture Matija Mažić u Bakru u 19:00 sati.

Svojim nastupom koncert će uveličati vrhunski umjetnici, Katja Budimčić Sabljar i Marko Fortunato.

 

26. STUDENOG, NEDJELJA

U nedjelju, 26.11.2017. u 19 h održati će se „KONCERT ZA DUŠU“ u Domu kulture „Matija Mažić“ Bakar u organizaciji udruge „La Bamba“ iz Bakra.

Ova manifestacija je zamišljena kao spektakl kompatibilnih zvijezda koje imaju isti senzibilitet i koja za zadaću ima ugrijati srce svakog posjetitelja u ova teška vremena kada nam je svima to i više nego potrebno. "Koncert za dušu" i ove je godine humanitarna manifestacija na kojoj nastupaju poznata imena našega kraja.
Ulaz je slobodan, ali uz molbu svima koji su to u mogućnosti da pomognu svojim donacijama koristeći donatorske kutije na ulazu. Sva prikupljena sredstva namijenjena su dječici smještenoj u Domu za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić u Rijeci i Lovranu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close