FOTO: Zavirite u zagrebački Double Tree by Hilton, hotel u koji ćete moći ući s mobitelom

Autor: Poslovni.hr/Hina , 25. studeni 2015. u 10:07
Foto: Robert Anić / Pixsell

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb otvoren je i prve goste primio 20. studenoga 2012. u sklopu zagrebačkog Green Gold centra.

Zagrebački hotel Double Tree by Hilton obilježava tri godine rada tijekom kojih je ostvarivao konstantne poraste u poslovanju, pa i ove godine do sredine studenoga ima rast zauzetosti kapaciteta 10 posto u odnosu na lani, istaknula je u utorak na susretu s novinarima direktorica tog hotela Josipa Jutt Ferlan.

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb otvoren je i prve goste primio 20. studenoga 2012. u sklopu zagrebačkog Green Gold centra.

Naglasivši posebno zadovoljstvo rezultatima u rujnu, Ferlan najavljuje da bi prosinac mogao biti rekordan s obzirom na brojne poslovne skupove i najavljene grupe iz Italije i Austrije za Novu godinu.

"To nam je posebno drago jer nas se više ne doživljava samo kao poslovni nego i gradski hotel u kojem su prepoznali i našu ponudu hrane, što sve potvrđuju i naši korisnici, ali i iz uprave Hiltona koji su jako zadovoljni s poslovanjem u Zagrebu te ovaj hotel često ističu kao primjer za druge hotele pod brendom Double Tree", kaže Jutt Ferlan.

Prosječna godišnja popunjenost hotela je oko 67 posto, što je nešto više od prosjeka zagrebačkih hotela, a s obzirom na strukturu gostiju, više od 90 posto stranih i s visokim udjelom 'poslovnjaka', zatražili su izmjenu kategorije s četiri zvjezdice u kategoriju poslovnog hotela koja više odgovara njihovoj ponudi i zapravo je na razini pet zvjezdica.

"Shvatili smo da nam smetaju četiri zvjezdice jer smo uređeni kao pet zvjezdica, a i naša prosječna cijena, usluga, veličina soba i druga ponuda je daleko iznad cijene hotela četiri zvjezdice u Zagrebu", kaže Jutt Ferlan.

Za iduću godinu također ima dobre najave, pogotovo za siječanj i veljaču, koji su inače slabije posjećeni mjeseci u zagrebačkim hotelima, a tijekom prvog kvartala u planu je uvođenje usluge 'digital check in' i 'digital key', koje je među prvim u svijetu uveo upravo globalni Hilton.

Riječ je o uslugama kojima će gost moći sam napraviti 'check in' (prijavu) u hotelu mobitelom te njime i otvoriti sobu, bez zaustavljanja na recepciji, što po njenim saznanjima za sada nema nijedan hotel u Hrvatskoj, a rijetki su i u Europi i svijetu.

Komentirajte prvi

New Report

Close